Uncategorized

GDJE JE NESTAO OPORBENI TOMISLAV TOMAŠEVIĆ?

TOMISLAVU TOMAŠEVIĆU JE POŠLO ZA RUKOM NEŠTO NEVJEROJATNO – USPIO JE DA BANDIĆEVA VLADAVINA IZGLEDA BOLJE!

Kad čak i član vladajuće koalicije Renato Petek primijeti nekonzistentnost, dvostruke kriterije i prevrtljivost “svog” gradonačelnika…

Pogledajte što je govorio oporbeni Tomašević, a što sad radi vladajući Tomašević. Gdje se Tomislav izgubio?

Uzevši u obzir količinu vremena provedenog na vlasti, Tomašević je najveća politička štetočina koju je Zagreb ikada vidio. Čak ni bivša vlast, prožeta korupcijom u svakom svom djeliću, nije uspjela u toliko kratkom vremenu izgovoriti toliko laži i neispunjenih obećanja te napraviti toliko štete kao što to čini politička franšiza koja trenutno vodi Zagreb.

Osim što nije ispunio doslovno nijedno od glavnih obećanja koje je dao svojim glasačima, trenutni poltronski gradonačelnik uspio je Zagreb pretvoriti u ruševan, prljav, ružan i disfunkcionalan grad, koji svakim danom sve više liči na gradove zemalja trećeg svijeta.

Po uzoru na svog prethodnika, na čijim grijesima je umjetno uzdigao svoju političku karijeru, svoje propuste i nesposobnost pokušava sakriti jeftinom populističkom propagandom, kao što je ovo (neukusno i estetski nepromišljeno) farbanje ulica, savršeno utjelovljujući onu narodnu o babi koja se češlja dok selo gori.

Davnih dana smo rekli da se Tomislav Tomašević preobrazio u omraženog mu prethodnika Milana Bandića. Samo kopija je uvijek lošija od originala!

CRODEX.NET

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button