Svijet

Uistinu je nevjerojatno koga je “katolik” Biden zaposlio. Ili nije?

Dana 2. kolovoza, predsjednik Joe Biden imenovao je dr. Demetrea Daskalakisa zamjenikom koordinatora Bijele kuće za odgovor na majmunske boginje.

Baš nas zanima je li Biden uopće vidio ove zabrinjavajuće slike i asocijacije?

Daskalakis je inače direktor odjela CDC-a za prevenciju HIV-a. Prethodno je služio u administraciji gradonačelnika Billa de Blasia u Odjelu za zdravstvo grada New Yorka.

Daskalakis je poznat po svojim „naporima“ po pitanju HIV-a i drugih bolesti koje pogađaju LGBTQ+ zajednicu. Pohađao Medicinski fakultet Sveučilišta u New Yorku i magisterij na Medicinskom fakultetu Harvard.

Odgajan je od strane grčkih pravoslavnih imigranata u Arlingtonu, Virginia. Pregled prisutnosti dr. Daskalakisa na društvenim mrežama otkriva sklonost sotonističkim simbolima i poprilično uznemirujućem ponašanju.

Zajedno sa svojim partnerom Michaelom MacNealom, pokrenuo je “gotičku” teretanu u New Yorku. Ona je izvorno proizašla iz visokoprofilnog lanca teretana Equinox, prije nego što se odvojila u vlastiti brend Monster Cycle. Sjedište joj je u bivšem gay noćnom klubu koji je potom preuzeo staru crkvu na Manhattanu.

Stranice Monster Cyclea na društvenim mrežama pune su referenci na sotonizam, đavla, goruće križeve, pentagrame i još mnogo toga.

“Naučio sam da postoji svjetlost čak i na najmračnijim mjestima”, piše na Daskalakisovoj tetovaži u pentagramu. Također, Daskalakis ima i tetovažu koja prikazuje leš mrtvog stvorenja, kao i zmiju, glavu s tri oka i nešto što se čini kao lik sveca ili čak prikaz Isusa Krista preko njegova trbuha.

No, ta tetovaža nije jedina referenca na Krista koju par Daskalakis i MacNeal spominju u svojim objavama na društvenim mrežama. Čini se da niz slika iz 2012. prikazuje seansu, ili ceremoniju na ploči Ouija s upaljenim raspelom koje prikazuje Isusa Krista, kako leži na pentagramu.

Druga slika iz iste večeri prikazuje MacNeala s prijateljicom producenticom, Biancom Grey, kako koriste Ouija ploču s raspelom, a slika iz 2011., prikazuje Daskalakisa kako se ismijava Kristu u prikazu Posljednje večere.

Zabrinjavajuće slike i asocijacije jedva da tu prestaju. Slika iz listopada 2011. prikazuje djelatnika Bijele kuće kako nosi kacigu s pentagramom i naopako okrenutim križem iznad njega. MacNeal, u pozadini, izgleda kao da nosi krunu od trnja.

Stranice Monster Cyclea na društvenim mrežama prepune su sotonističkih simbola, a u objavi na facebooku iz 2014. stoji: “Ukrast ćemo vam dušu.”

Čini se da se par MacNeal i Daskalakis “vjenčao” na mračnoj i okultnoj ceremoniji 2013. Prije nego što je upoznao MacNeala, Daskalakis nije imao mnoštvo okultnih tetovaža koje sada ima.

Daskalakisov rad pohvalio je vodeći gay magazin The Advocate, koji je objavio još jednog Bidenovog angažiranog igrača, Sama Brintona, koji brani web stranicu pod nazivom ‘Rent Boy’ koja je bila poznata po povezivanju starijih homoseksualnih muškaraca s dječacima.

Tijekom pisanja ovog članka, Daskalakis je svoju stranicu na Instagramu učinio privatnom, iako je The National Pulse arhivirao velik dio sadržaja.

Sretno predsjedniče Biden!!!

Izvor: Provjeri / thenationalpulse.com

Foto naslovnice: thenationalpulse.com

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button