Svijet

Covid ”mjere” su krive za za više od 1,000 slučajeva vrlo opasnog hepatitisa kod djece

BBC donosi rezultate istrage koja je utvrdila da su covid “mjere” odgovorne za više od 1,000 slučajeva vrlo opasnog hepatitisa kod djece…

Kao rezultat suludih covid mjera koje su uvođene diljem svijeta radi pokušaja suzbijanja covida-19 , sad i dva virusa diljem svijeta opet uzrokuju rijetke, ali vrlo ozbiljne slučajeve hepatitisa, a problemi s jetrom mahom pogađaju malu djecu. Smatra se kako je u čak 35 zemalja oboljelo više od 1000 djece, a mnoga su mlađa od pet godina. Kako piše BBC, nekim mališanima, uključujući i njih 12 u Ujedinjenom Kraljevstvu, bilo je potrebno presađivanje jetre koje im je spasilo živote.

Dva istraživačka tima iz Londona i Glasgowa zaključila su kako je dojenčad zbog covid mjera propustila steći rani imunitet na adenovirus (koji inače uzrokuje prehlade i želučane tegobe) te adeno-povezani virus (koji obično ne uzrokuje bolest i zahtijeva koinfekciju ‘pomoćnoga‘ virusa kao što je adenovirus kako bi se replicirao). Upravo bi ove činjenice možda mogle objasniti zašto su neki pacijenti sad razvili neobične i zabrinjavajuće jetrene komplikacije.

Znanstvenici nisu pronašli nikakvu povezanost s cjepivima protiv covida-19.

– Djeca se u karanteni nisu miješala i nisu prenosila viruse jedni drugima. Nisu izgrađivali imunitet na uobičajene infekcije s kojima bi se inače susreli. Kad su covid ograničenja napokon ukinuta, djeca su se počela miješati i virusi su počeli slobodno cirkulirati. S tim nedostatkom prijašnjeg imuniteta, djeca su bila izložena čitavom spektru novih infekcija – objasnila je prof. Judith Breuer, stručnjakinja za virologiju na Sveučilišnom koledžu u Londonu i bolnici Great Ormond Street.

Eksperimenti na ljudima trebaju biti jako dobro kontrolirani, a razne covid “mjere” su najveći eksperiment proveden na ljudima ikad. Nažalost proveden je bez ikakve kontrole i znanstvene podloge a posljedice tog eksperimenta ćemo otkrivati desetljećima na što smo upozoravali u brojnim našim tekstovima

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button