Domovina

U prošloj objavi sam rekao da se povlačim iz javnosti dok god ponovno ne krenu na djecu. Prošlo je “čak” 17 dana od te objave i – krenuli su na djecu.

U prošloj objavi sam rekao da se povlačim iz javnosti dok god ponovno ne krenu na djecu. Prošlo je “čak” 17 dana od te objave i – krenuli su na djecu.

Čak i prije nego što sam pretpostavljao, u javni prostor je ušao otrov rodne ideologije. I to ne samo u javni, nego i u državni – onaj koji svi mi plaćamo.

Pa je tako jučer na HRT3 više puta prikazan crtić o dječaku koji se osjeća kao djevojčica, a “pomoć” mu pruža “struka”: prvo devastacijom njegovog hormonalnog sustava, a zatim i sakaćenjem – kirurškim odstranjivanjem zdravih organa.

Linkove na crtić, profil urednice odgovorne za ovaj “edukativni sadržaj” Rahele Štefanović i obrazac za odjavu HRT pretplate – na što vas od srca potičem – možete naći na kraju teksta.

Istovremeno se u Rijeci (prijestolnici svega primitivnog, vulgarnog, nazadnog, neznanstvenog, neutemeljenog u činjenicama i globalističko-leftardskog u Hrvatskoj) učenike nižih razreda osnovne škole vodi na jedan “divan” balet naziva TransParada, a opis iz dječjih usta možete pročitati klikom na fotografiju.

Intendant kazališta je Marin Blažević, a kontaktirati ga možete putem adrese: [email protected]

Također vas potičem da kao roditelji urgirate kod ravnatelja/ica škole koju polazi vaše dijete ukoliko je grooming dio školskog kurikuluma.

Što je sljedeće?

Nakon agresivne kampanje rodne ideologije usmjerene upravo prema djeci – a uz punu podršku “demokršćanske” vlade – slijedi izmjena narativa po uzoru na Kanadu, gdje se roditeljsko protivljenje hormonalnom uništavanju i mutilaciji njihovog djeteta izjednačava sa zlostavljanjem.

Drugim riječima, dolaziti će vam socijalne radnice na vrata i prijetiti oduzimanjem djece ako bespogovorno ne podržite njihovo kemijsko i/ili kirurško “tranzicioniranje”.

Zvuči vam suludo?

Zvučalo vam je suludo i da ćete trebati potvrdu za otići na poštu pa se obistinilo.

Samo provjerite što se po ovom pitanju događa u Kanadi i SAD-u pa će vam biti jasno kuda plovi ovaj brod…

KORISNI LINKOVI:

https://fb.watch/jpansYq5eC/

https://www.facebook.com/rahela.stefanovic.7

https://o-nama.hrt.hr/…/kako-odjaviti-placanje…

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button