Zanimljivosti

Mislav Kolakušić: Mađarska vam smeta jer im je narod izabrao vlast, a ne leftardi, George Soros i Klaus Schwab

Hrvatski nezavisni zastupnik u EP Mislav Kolakušić oštro je kritizirao u Europskom parlamentu izvješće u kojem se navodi da građani Mađarske krše temeljne odredbe Ugovora i temelja na čemu počiva EU.

Njegov govor donosimo u cijelosti:

“Licemjerje je jedna od najgorih osobina ljudi. Ovo izvješće i tvrdnja da Mađarska i njezini građani krše temeljne odredbe Ugovora i temelja na čemu počiva EU – upravo je suprotno. U Mađarskoj i Poljskoj građani najčvršće stoje iza temelja one stare Europe. Europe koja je prva bila – obitelj, zajednica i država.

Njoj se stavlja na teret kao i Poljskoj ideologija. Ova nova nakaradna ideologija koja se promovira, to nije ideologija europskih građana.

Mađarskoj i Poljskoj se stavlja na teret da su jedne od rijetkih država u kojima Georg Soros, Scholz, ekipa i Klaus Schwab nisu izabrali vlast, već su ju izabrali sami građani. Hrvatski građani čvrsto stoje uz Mađarsku i Poljsku. Hvala”, rekao je Kolakušić.

Podsjetimo, Europski parlament osudio je Mađarsku kao ‘izbornu autokraciju’ i traži financijski pritisak zbog LGBT-a, migranata…

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button