Domovina

Tko je negativac? Pernar ili mediji koji prikrivaju i podržavaju potencijalnu trgovinu djecom?

Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar potvrdio je kako je prihvaćen kao svjedok Državnog tužiteljstva Zambije na suđenju osmorki iz Hrvatske koja je u toj zemlju optužena za trgovinu djecom prilikom pokušaja posvajanja djece iz DR Konga.

Pernar, koji je gotovo dva mjeseca u Zambiji, objavio je dokument iz kojeg je jasno da je službeno postao svjedokom tužiteljstva na suđenju na Visokom sudu u zambijskom gradu Ndola.

Pojedini mediji u Hrvatskoj su zbog toga napali Pernara što je na društvenim mrežama komentirao poznati odvjetnik Davorin Karačić:

”Domaći “progresivni” mediji poludjeli na Pernara, zbog njegovog statusa svjedoka u Zambiji a neki mediji koji izraz Hrvat spomenu samo kad treba uz njega prilijepiti neku negativnost, nariču o tome kako će Pernar svjedočiti protiv Hrvata, želeći da javnost percipira Pernara kao nekog negativca.

Jesu li glupi ili samo moraju izvršavati zadatke, pa ne računaju na to da ljudi vrlo lako mogu doći do bitnih podataka i sami steći pregled situacije, ne znam.

Međutim, znam da bi se vrlo lako moglo dogoditi da umjesto Pernara kao negativca, javnost prije doživi takve medije kao one koji su podržavali, prikrivali i promovirali trgovinu djecom.” napisa je Karačić.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
Davor Karačić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button