DomovinaNogomet

Što nas briga što kažu ”komšije”?

Hrvatska nogometna reprezentacija slavila je protiv Maroka rezultatom 2-1 i tako osvojila bronačnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Druga je to bronca za Vatrene, nakon od 1998. i ukupno treća medalja na svjetskim prvenstvima što je nevjerojatan uspjeh . Najbolji rezultat Vatreni su ostvarili u Rusiji 2018. godine kada su osvojili srebro.

Umjesto da mediji u Hrvatskoj danas pišu o ovom nevjerojatnom uspjehu, glavna je vijest što su ”komšije” rekle i što je Dejan Lovren očitao bukvicu jednom nebitnom i nepoznatom novinaru .Ali bitno je da su to snimili srpski mediji.

Što se tiče izjave Dejana Lovrena , možemo reći da je napokon netko rekao ono što većina naših reprezentativaca a i navijača misli . Dovoljno je samo malo proći kroz naslove naših tzv. mainstream medija o našoj reprezentaciji i možemo vidjeti da su ti novinari i mediji itekako to zaslužili.

Novinari su danima i tjednima zvjerski vrijeđali Lovrena. Ovo je status novinara Jutarnjeg lista od 28.11., bez ikakvog povoda. Zanimljivo da ga je danas taj ”novinar” obrisao, ali imamo screenshot.  Svaka čast Lovrenu, još je bio preblag na sve uvrede i gluposti koja određeni novinari izvode i pišu.

Činjenica je da ti novinari(neki su i javno priznali) ne vole Hrvatsku a samim time ni našu nogometnu reprezentaciju i na svaki mogući način su pokušali sabotirati njen uspjeh a kada je uspjeh ostvaren onda ga nastoje omalovažiti. Primjer je jučerašnji naslov sa portala osuđenog kriminalca koji pokazuje kako nastaju “vijesti” na Indexu. Najteži dio posla bio je naći tri jadnika na cijelom Twitteru koji dijele mišljenje s Indexovom redakcijom.

Posebno je iritantno iza svake utakmice čitati što o tome ”kažu naše komšije”. Od početka prvenstva određeni portali konstantno pišu o tome šta Srbi pričaju i pišu o nama . Osim što to nikoga u Hrvatskoj ne bi trebalo zanimati, nepotrebno se dižu tenzije .

Ne mogu se sjetiti niti jednog naslova , što su o Hrvatskoj pisali primjerice mađarske novine ali smo zato zasuti naslovima kako je utakmicu komentirao tamo neki srpski komentator i što piše Kurir,Blic i ostali srpski tabloidi. Što nekoga u Hrvatskoj briga šta kaže tamo neki komentator i da li se raduje ili ne.

A kad Dejan Lovren kaže otvoreno šta misli o takozvanim novinarima, onda na njega drvlje i kamenje.

Hrvatska je treća u svijetu, kome drago neka se raduje, kome nije neka plače i kraj!

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button