Domovina

Grmoja:”Poruka ranjenoj korumpiranoj zvijeri…”

Ja nisam znao što će Branko Kaloper napraviti, ali vi ste itekako dobro znali što namjeravaju vaši kadrovi u INA-i, s kojima se niste samo slikali nego vas s njima vežu kumstva i prijateljstva, članstvo u stranci…napisao je Nikola Grmoja u svom odgovoru na optužbe HDZ-ovaca.

HDZ je na svom Facebook profilu žestoko reagirao na objave saborskog zastupnika Mosta Nikole Grmoje i fotografije uhićenog direktora Ine i člana HDZ-a Damira Škugora s predsjednikom Sabora Gordanom Jandrokovićem.

“Sad je jasno zašto se Gordan Jandroković sakrio i zašto ne saziva izvanrednu sjednicu sabora zbog ove neviđene pljačke Ine”, napisao je Grmoja.

HDZ-ovci pišu kako bi glasio naslov na Grmojinom Facebooku da sam na sebe primjenjuje kriterije kojima podvrgava druge.

“Grmoja- veliki prijatelj i partner s masovnim ubojicom! Sad je sve jasno! Stoga i mi prilažemo „dokaz“ – fotografiju Grmoje s 4-erostrukim ubojicom iz Šibenika Brankom Kaloperom.”, pišu HDZ-ovci.

Na navedenu prozivku je oštro reagirao Nikola Grmoja čiju objavu donosimo u nastavku:

”Poruka ranjenoj korumpiranoj zvijeri koja je spremna na sve samo da ostane na vlasti i nastavi potkradanje hrvatskih građana.

Ranjena korumpirana zvijer je kao pandan fotografiji Plenkovića i Jandrokovića s okrivljenim Škugorom, podastrla moju sliku s Brankom Kaloperom vlasnikom slastičarnice u Šibeniku kojega sam prvi i zadnji put vidio kad je sjeo za moj stol u toj slastičarni.

Da sam bar tada znao što ga sve muči, rekao bih mu da ne uzima pravdu u svoje ruke, nego da se bori legalnim sredstvima koliko god se to nekad činilo uzaludnim u ovakvoj Hrvatskoj.

Ja nisam znao što će Branko Kaloper napraviti, ali vi ste itekako dobro znali što namjeravaju vaši kadrovi u INA-i, s kojima se niste samo slikali nego vas s njima vežu kumstva i prijateljstva, članstvo u stranci…

Zašto kažem da ste znali ?! Zato što to vaši kadrovi rade gdje god su imenovani!

Od INA-e do Janafa, od HEP-a do Hrvatskih šuma! Pa dovoljno je vidjeti kako je završila većina ministara koje je Plenković postavio!

Slikao sam se s Brankom Kaloperom, koji je i tada prije 7 ili 8 godina bio čovjek razočaran u sustav, ali koji je još vjerovao da se kroz sustav nešto može promijeniti. Zato je i tražio fotografiju s Petrovom tada uspješnim gradonačelnikom Metkovića.

Naš je zadatak vratiti povjerenje ljudima kako se stvari mogu promijeniti i kako onih koji uzimaju pravdu u svoje ruke bilo što manje.

I ova neviđena krađa u Ini koja građane Hrvatske tjera u očaj i ogorčenje je ispit.

Ne smijemo dopustit da nasilje i rušenje institucija naše države postane izbor dijela naših građana. Ovu kriminalnu kliku treba demokratskim sredstvima maknuti s vlasti i poraziti na novim izborima!

Zato svi na prosvjed 10. rujna ispred središnjice HDZ-a u Zagrebu, ali miran i dostojanstven jer upravo oni žele kaos i nasilje kako bi ostali ”gore” i nastavili vladati i potkradati našu Domovinu!

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button