DomovinaVideo

Božić je Božić i točka. Deklarirani ateist drži predavanje “kršćanima” na vlasti

Europa je željela zabraniti Božić. Naime, nedavno smo bili svjedoci pokušaja udara na kršćanske svetinje od strane Ursule von der Leyen, odnosno Europske komisije.

Bile su date smjernice Europske komisije za inkluzivnu komunikaciju, te su naznačeni kriteriji koje treba usvojiti za zaposlenike Komisije u vanjskoj i internoj komunikaciji, a dokument se zove “Unija Jednakosti”

Želja da se eliminira kršćanstvo išla je i korak dalje s preporukom korištenja generičkih imena umjesto “kršćanskih imena” stoga umjesto “Marija i Giovanni su međunarodni par”, moramo reći “Malika i Giulio su internacionalni par”.

Pametnjakovićka iz Brusselsa naprosto svu tradiciju koju Europa baštini pokušava pretvoriti u kulturu totalne različitosti. To je neprovodivo i štetno.

Dakle, Europa je kontinent koji ima svoju povijest. Božić u Europi je Božić, Hanuka je Hanuka, Kurban bajram je Kurban bajram.

Ali kad imate instrukcije i smjernice u Europskoj komisiji kojima se udara na kršćanske svetinje to je totalna glupost. Što da se spominje Oktobarska revolucija umjesto Božića.

Dostojevski je bio vizionar. Njegova izjava danas je aktualnija više nego ikad:” Tolerancija će doći do takve razine, da će inteligentnim ljudima biti zabranjeno njihovo mišljenje, kako ne bi uvrijedili imbecile.”

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button