Izbor uredništvaVideo

Je li ova vijest najveći medijski spin svih vremena?

Ova vijest je toliko bizarna da nam je neugodno pojašnjavati zašto. Većina medija cijeni svoje čitatelje. I brani ih. Ne postoji niti jedan portal koji poručuje svojim čitateljima “Vi ste šaka idiota i možemo vam prodati što želimo”.

Naime na Indexu, glavnom portalu za sječu glava svima u RH i šire, stoji sljedeći naslov:

“Rusi su danas osvojili nuklearku koju su jučer pokušali uništiti”

Nisu ga makli, jer kako piše portal poskok info, oni i dalje vjeruju kako većina Index čitatelja nije dovoljno inteligentna da shvate  kako je rečenica idiotska. Posve je nelogično da je Putin jednog dana nastojao dići u zrak nuklearnu elektranu, samim time uništiti živote milijunima Rusa, pa tako i samome sebi, a već drugog dana je ušao u nju vojno. Jer ju eto nije uspio uništiti.

Valja naglasiti da mediji koji i dalje stoje iza ove tvrdnje nisu objavili rusko zgražanje nad ovim tvrdnjama. Biden i Soroš ne daju da se to objavi.

No jasno je. Naslov je očito napisan prema IQ-u Index čitatelja. Slične naslove donose svi europski portali sličnog tipa. Osmišljeni ne da informiraju čitatelje nego da ih indoktriniraju.

I dok je nekad bilo moguće iz Europe komentirati “tupasto američko društvo” od sada to više nije moguće.

Širom SAD-a tviteraši postavljaju upravo ovo pitanje : “Koga farbate?”

Kako je sama vijest prilično kompromitirala Azov-NATO alijansu, NGO mediji potrudili su se video dokazom pojasniti građanima da ne lažu.

Evo tog “amazing” dokaza:

Imate sobu, puna je monitora i čuje se ovaj glas:

”Kritični rad postaje Zaporižje može biti oštećen. Bit će nam nemoguće to popraviti”, upozoravaju.

Video koji se može snimiti bilo kada, i bilo gdje. Video koji ne dokazuje ništa. No niti 100 videa ne mogu opravdati glupost sadržanu u rečenici:

Jučer je Putin zauzeo nuklearnu elektranu koju je prekjučer pokušao bombardirati.

Ta rečenica postat će simbol ratnohuškačkog propagandnog novinarstva Indexa i svih Soroš NGO centara u Hrvata koji ovih dana imaju zadatak da pucaju u svakog tko nije Putina nazvao Hitlerom. Pa tako i u samog predsjednika RH – Milanovića.

Je li stvarno moguće da nas mediji ovako lažu?

Podsjetimo, za granatiranje nuklearke je rusko ministarstvo obrane okrivilo ukrajinske sabotere, nazvavši taj čin “monstruoznom provokacijom”.

Normalno je da u ratnom sukobu obje strane manipuliraju javnošću nastojeći ostvariti neke svoje ciljeve. Ne sumnjamo da isto radi i ruski agresor u Ukrajini. No, kako su ruski mediji na području Europske unije blokirani, njihove obmane ne možemo vidjeti.

A sada pogledajte snimku granatiranja ukrajinske nuklearne elektrane Zaporožje koju su prenijeli svi zapadni mediji i zbog koje se na noge digla Međunarodna agencija za atomsku energiju (IAEA) te je priopćila kako je, srećom, ukrajinski regulator rekao da nije došlo do promjena u prijavljenim razinama radijacije.

No, na snimci koju su snimile sigurnosne kamere, a koju su objavili svi mediji, ne vidi se granatiranje ukrajinske nuklearke, već signalna raketa koja polako gori, osvjetljava područje i pada na tlo.

Pogledajte snimku i sami procijenite je li nas lažu ili ne:

Napomena: Ovaj tekst nije obrana ruske agresije na Ukrajinu. Vidite – Mi pišemo riječ agresija. Ne nazivamo to “ukrajinskim konfliktom” kao mr. Biden od prije par dana u Indiji. Nakon što je EU nahuškao u rat s Rusijom. Postigavši jednim potezom sve. Osiromašio je Rusiju, uništio Ukrajinu, unazadio odnose Njemačke i Rusije, a SAD tako sada može ponovno biti sila br. 1.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button