Izbor uredništva

Kolakušić: Matija Babić i Index su rak hrvatskog društva

Matija Babić i Index.hr su polutani farmakomafije i HDZ-ovi štakori i predstavljaju iznimnu opasnost za društvo. To je jedini ispravan i precizan način za opisati istinsku bit i svrhu tog portala i njegovog šefa u hrvatskom medijskom prostoru.

Iako se taj portal brendira kao anti-hdz, Babić i Index imaju financijske interese u opstanku HDZ-a na vlasti i taj financijski interes brane svim sredstvima. HDZ na vlasti znači više korupcije i više afera, a sve to znači više klikova, više bijesa i očaja građana. Sve to producira veću čitanost, a ona donosi prihode Babiću i njegovoj skupini štakora.

Babić i Index doslovno žive na produkciji očaja, bijesa i straha građana i taj lukrativni biznis ne žele ugroziti dopuštanjem društvenih promjena. Zbog klikova oni sudjeluju u uništenju sadašnjosti i budućnosti Hrvatske. Oni su, kao i HDZ, rak hrvatskog društva.

Već godinama svjedočimo najodvratnijim napadima njihovih polupismenih “novinara” na svaku organiziranu oporbenu opciju čim ta oporba dovoljno ojača da bi mogla ugroziti HDZ-ovu kriminalnu vladavinu. Pritom nije bitno radi li se o lijevoj ili desnoj oporbi, svaka oporba HDZ-u postaje meta onoga trenutka kada postane društveno relevantna.

Babić i indexovci znaju da niti jedna afera ne može naštetiti HDZ-u jer oni imaju fiksan broj glasača temeljen na broju direktno zaposlenih u državnoj i javnoj upravi, državnim tvrtkama i lokalnoj samoupravi i da su njihovi napadi bezvrijedni i ne ugrožavaju niti jedan glas HDZ-u.

Također znaju da jedino što kao medij trebaju činiti da bi HDZ-u omogućili opstanak na vlasti je demonizirati oporbu do te mjere da ona ne može mobilizirati građane u dovoljnoj mjeri za izlazak na izbore. Index upravo to čini godinama. Index svojim svrstavanjem uz postojeći kriminalni sustav radi vlastitih financijskih interesa predstavlja ekstremnu društvenu opasnost i tako mora biti i tretiran i tako će i biti tretiran.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button