Domovina

Stipo Mlinarić ĆIPE iz Knina poručio:“Neću na proslavu na stadion”.

Stipo Mlinarić Ćipe i Stjepo Bartulica, saborski zastupnici Domovinskog pokreta, nalaze se u Kninu. Obojica su čestitali današnji dan, no Stipe Mlinarić je odlučio da neće ići na proslavu na stadion.

“Ovaj dan je za Hrvatsku povijesni, obilježava se presudna vojna akcija i ne smije nas politika dijeliti danas. Moja poruka je da je svima danas mjesto u Kninu”, rekao je Bartulica.

Na pitanje zašto ne ide na proslavu na stadion, Stipo Mlinarić Ćipe je objasnio:

Razlog su barikade, da ljudi koji su se borili, 4. ili 7. gardijska brigada, ne mogu prisustvovati tome, i zato neću otići na stadion. I nije primjereno da danas bude odabran Danijel Rehak, iako je Vukovarac, čovjek koji nema veze s Kninom i Olujom, a da ne pričaju dečki iz 4. i 7. gardijske brigade koji su bili tu.

Stipo Mlinarić Ćipe: Ja sam poginuli vukovarski branitelj! - Biram DOBRO
Stipo Mlinarić Ćipe:”Ja sam poginuli vukovarski branitelj!”

To nije dobro, to se ne radi, to je manipulacija braniteljskim udrugama. Izvukli su ga koji je kao Đakić maltene doživotni predsjednik logoraša. Zanima me hoće li se okrenuti prema premijeru i ministru i reći zašto nisu isplaćene ratne odštete ljudima koji su bili po logorima i zatvorima. 30 godina je prošlo od toga, Hrvatska nije uputila službeno Srbiji zahtjev za odštetu logorašima. To Danijel Rehak danas neće reći. Htjeli su poslušnika, a ne nekoga iz 4. ili 7. gardijske brigade,” poručio je Stipo Mlinarić Ćipe.

Saborski zastupnik Stipo Mlinarić ispričao kako su našli srpskog tenkista:  Znate li koja je prva rečenica koju je Blago njemu uputio? 'Mali, jesi  gladan?' - tportal
Htjeli su poslušnika, a ne nekoga iz 4. ili 7. gardijske brigade.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
priznajem.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button