SvijetVijesti

ŠOKANTNO!!Država zabranjuje necijepljenima izlazak iz zemlje

ŠOKANTNO!!! Država zabranjuje necijepljenima izlazak iz zemlje…. Ujedinjeni Arapski Emirati dopustili su međunarodna putovanja samo cijepljenima

Necijepljenim građanima UAE bit će zabranjeno putovanje u inozemstvo od 10. siječnja, javljaju lokalni mediji, pozivajući se na agencije za upravljanje krizama u zemlji. Samo će potpuno oporavljeni i cijepljeni moći izaći iz zemlje.

Ministarstvo vanjskih poslova i međunarodne suradnje Ujedinjenih Arapskih Emirata objavilo je u subotu odluku u suradnji s Nacionalnim tijelom za upravljanje izvanrednim situacijama i katastrofama. Izuzeci mogu biti napravljeni za one koji ne mogu primiti injekciju iz medicinskih razloga, kao i za “humanitarne slučajeve” i putnike koji traže liječenje u inozemstvu, navode agencije.

Država zabranjuje necijepljenima izlazak iz zemlje…

Država zabranjuje necijepljenima izlazak iz zemlje... www.crodex.net

Nacija je daleko prva koja je ograničila putovanja na temelju statusa cijepljenja, iako je većina zemalja koje su to učinile postavila svoje propise u smislu zabrane ulaska necijepljenima u svoje zemlje, umjesto zabranjivanja izlaska.

Pitanje što znači biti ‘potpuno cijepljen’ protiv Covid-19 bilo je ključna točka za vlade koje pokušavaju usvojiti koherentan skup propisa, s obzirom na to da su nacije poput Izraela učinile dopunske injekcije obaveznim.

Ovo je uistinu suluda, a nadasve totalitarna mjera…

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
logicno.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button