Crna kronika

Ovo postaje prestrašno, a moglo se i očekivati! Najprije izbaci svetu vodu a sad evo ovo…

Dragi svećenici, vi cijepljeni kao i vi necijepljeni, ovo znajte, od Isusa i u Isusu crpimo korijen svoga reda i poslanja. Nedajte da vas podijele na ove i one.

POZIVAM CIJEPLJENE SVEĆENIKE DA MISLE NA DRUGE I DIGNU GLAS U OBRANU NECIJEPLJENIH SVEĆENIKA U BISKUPIJI ZRENJANIN, započeo je tako svoju objavu na društvenim mrežama poznati svećenik fra Mario Knezović.

Objavu prenosimo u cijelosti:

Izražavam svećeničku blizinu sa svećenicima, pastoralnim djelatnicima i vjernicima biskupije Zrenjanin u Vojvodini. Naime, Zrenjaninska biskupija u Vojvodini odredila je da će svim svećenicima, đakonima, pastoralnim i biskupijskim djelatnicima koji nisu primili barem jednu dozu cjepiva protiv koronavirusa od 1. studenog biti zabranjen rad s ljudima i dijeljenje sakramenata.

To stoji u uvodu uredbe koju je donio biskup László Német (Mađar).Dakle, po ovome je cjepivo mjerodavno može li netko vršiti svećeničku službu. Cjepivo je mjerodavno mogu li ljudi primiti Isusa u Pričesti i ostale sakramente. Dragi svećenici, vi cijepljeni kao i vi necijepljeni, znajte da od Isusa i u Isusu crpimo korijen svoga reda i poslanja. Nedajte da vas podijele na ove i one. Vi cijepljeni svećenici, ako mislite na druge, dignite glas u obranu braće svećenika koji nisu cijepljeni.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button