Izbor uredništvaVideo

“Život će za necijepljene biti jadan. Nećete se moći sakriti.”

Čelnik australskog liječničkog udruženja u Queenslandu izdao je mračno upozorenje onima koji odbijaju cijepljenje protiv Covid-a, rekavši da se ne suočavaju samo s novčanim kaznama i optužbama za prijevaru, već da će biti odvojeni od ostatka društva.

“Život će za necijepljene biti jadan. Nećete se moći sakriti”, rekao je ovaj tjedan dr. Chris Perry, dok je razgovarao s televizijskom mrežom Channel 9 u Australiji.

VIDEO: Dr. Chris Perry: “Život će za necijepljene biti jadan. Nećete se moći sakriti.”

Predsjednik liječničke udruge raspravljao je o budućnosti stanovnika Queenslanda koji odluče izbjeći mandat cijepljenja. Nazivajući one koji su se odlučili protiv cijepljenja “ludima”, rekao je: “Postoji čitava hrpa problema, cijela hrpa problema ako pokušate zaobići sustav.”

Čak i oni koji imaju izuzeće od obaveznog cijepljenja suočit će se s poteškoćama jer “neće moći natjerati liječnika da to potpiše”, rekao je Perry tijekom svog govora, upozoravajući doktore na moguće novčane kazne zbog odluke o pacijentovu izuzeću od obaveznog cijepljena. “Pacijenti koji govore laži mogu biti optuženi za prijevaru”, dodao je.

Ovog tjedna vlada Queenslanda najavila je da će produžiti mandate cjepiva protiv koronavirusa kako bi uključila cjelokupno privatno zdravstveno osoblje. Ljudima je ostavljen rok do 15. prosinca da dobiju dupli ubod i predoče dokaze kako bi normalno mogli nastaviti ne samo posao, već i privatni život.

“Nećete moći ići nigdje zbog bilo kakve zabave”, rekao je Perry gledateljima, ističući da će za ulazak “na većinu mjesta” biti potreban dokaz da je osoba potpuno cijepljena. Onima koji nemaju certifikat, rekao je:

„ŽIVJET ĆETE VRLO, VRLO USAMLJEN ŽIVOT.“

Najavljene su kazne od 1.378 australskih dolara za one stanovnike Queenslanda za koje se vjeruje da su prekršili naredbe vezane za pandemiju. U međuvremenu, poduzećima je savjetovano da u slučaju sumnje na kršenje zakona pozovu policiju. “Pubovi i klubovi morat će saznati jesu li ljudi cijepljeni prije nego što im dopuste ulazak, inače će njihova poduzeća bankrotirati”, nastavio je on.

život
Očito se pred našim očima događa još jedan zločin većih razmjera.

Više se ne krije što se planira, a Australija nastavlja svoje samoubojstvo.

Očito se pred našim očima događa još jedan zločin većih razmjera. Većina svjetskog stanovništva još uvijek ne shvaća što se događa, jer je veličina ovakvog organiziranog kriminala izvan njihova iskustva.

Posljednjih 7 izvješća o slučajevima Covida-19 od strane Agencije za javno zdravstvo Engleske / Ujedinjenog Kraljevstva ”VaccineSurveillance” pokazuje da su dvostruko cijepljeni u dobi od 40 do 79 godina sada izgubili 50 % svojih sposobnosti imunološkog sustava i stalno gube daljnjih 5 % svaki tjedan (između 3,9 % i 8,8 %). Osim toga, postotak smrtnosti nakon dvostrukog uboda je šest puta veća nego kod necijepljenih, otkrivaju novi podaci.

Navodno je oko 52 % svjetske populacije primilo barem jednu injekciju. Iskreno otkrivanje pravog broja “cjepivo” ozlijeđenih, smrtno ozlijeđenih kao i umrlih u cijelom svijetu odavno je zakašnjelo. To su u međuvremenu milijuni. Dajte nam sada pravi broj žrtava cjepiva protiv Covida-19.

Koliko će žrtava biti dovoljno da vam probudi savjest?

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button