Svijet

SKANDALOZNO!Evo koliko zarađuje Ursula von der Leyen!

Predsjednica Europske komisije, Ursula von der Leyen mjesečno zarađuje 28.661 eura neto. To je oko 7000 kuna dnevno. S takvim primanjima ona neće „plakati“ zbog sankcija Rusiji  i ne zanima ju kako će živjeti obični građani Europske Unije, normalno i građani Hrvatske.

Ljudi s takvim primanjima ne moraju brinuti zbog kriza koje sami izazivaju. Svaka odluka ima svoje posljedice, a ono što već sada možemo osjetiti po poskupljenjima samo je nagovještaj onoga što tek treba uslijediti. Ovaj rat nikome nije bio potreban i sramotno je da se uopće ratuje u ovom stoljeću. Svi ćemo biti žrtve tog sukoba.

Vrhunski liječnik u Njemačkoj zarađuje oko 6 tisuća eura mjesečno.

Niti predsjednika Europskog vijeća, Charlesa Michela, ne brine rast cijena energenata. Njegova mjesečna plaća iznosi 32.700 eura bruto.

Nakon što su prekjučer čelnici EU izglasali embargo na uvoz ruske nafte, cijene hrane, goriva, energenata će drastično porasti.

SKANDALOZNO! Ursula von der Leyen mjesečno zarađuje 28.661 eura neto. (Foto: Pixabay)

Naš premijer se hvali kako ćemo divno živjeti od 1.siječnja 2023. godine kada uvedemo euro, ali on će ionako pobjeći u Komisiju, ako mu se tu više neće dati glumiti premijera sirotinjske zemlje. Sada ima plaću od 3 tisuće eura mjesečno, pa niti njemu nije ništa skupo, ali je skupo našim obespravljenim i uništenim građanima.

Trebamo nove, prave ljude, koji će voditi Lijepu Našu, dok još možemo spasiti što se spasiti da. Ne trebamo poslušnike, već ljude kojima će interes Hrvatske biti na prvome mjestu.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Putem...
Branko Pagon
Izvor
epoha.com.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button