Svijet

Skandalozno! U pripremi je zakon koji će dozvoljavati majkama da ubijaju svoje bebe do 7 dana nakon rođenja

SKANDALOZNO….Svjetska zdravstvena organizacija (SZO) je nedavno izdala “preporuke” o neograničenom vremenskom razdoblju za abortus što znači da se potpuno legalno mogu ubijati bebe u visokoj trudnoći.

No, američka savezna država Kalifornija i njen guverner otišli su još jedan korak dalje. Naime, nakon što je više od dvije godine napadao osnovna ljudska prava, guverner Kalifornije Gavin Newsom radi na novom kontroverznom zakonu o čedomorstvu koji bi legalizirao ubojstvo djece do devet mjeseci trudnoće i tjedan dana nakon rođenja. Nacrt zakona je predložio Newsomov “Savjet za budućnost abortusa” koji daje preporuke za “jačanje i proširenje” pobačaja u državi Kaliforniji, donosi miamistandardnews.

Prema prijedlogu ovog šokantnog zakona ‘California AB 2223’, majka bi bila zaštićena od građanskih i kaznenih optužbi za bilo koje “radnje ili propuste” vezane za njenu trudnoću. Ove radnje uključuju ne samo pobačaj u bilo kojoj fazi trudnoće, već i „perinatalnu smrt“. Perinatalna smrt se definira kao smrt novorođenčeta do sedam dana starosti ili više.

Skandalozno! U pripremi je zakon koji će dozvoljavati majkama da ubijaju svoje bebe do 7 dana nakon rođenja wwww.crodex.net
Foto:Pixabay

U ovom skandaloznom predloženom zakonu koji je iznijela zastupnica Buffy Wicks (D-Berkeley), ubojstvo nerođene i rođene djece bilo bi okarakterizirano kao pravni akt i iskomunicirano pod egidom “reproduktivnih prava žena”. Otkako je preuzeo dužnost, Gavin Newsom je nastojao proširiti pristup abortusu i učiniti Kaliforniju “državom utočištem” za ova takozvana ženska prava.

Skandalozno! U pripremi je zakon koji će dozvoljavati majkama da ubijaju svoje bebe do 7 dana nakon rođenja wwww.crodex.net
SKANDALOZNO! U pripremi je zakon koji će dozvoljavati majkama da ubijaju svoje bebe do 7 dana nakon rođenja! (Foto: Pixabay)

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button