DomovinaVijesti

Sada je potpuno jasno: Škare Ožbolt je odabrana od strane Plenkovića da uzme glasove Škori

Kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba u prvom krugu lokalnih izbora Vesna Škare Ožbolt za N1, komentirala je kandidate u drugom krugu Miroslava Škoru i Tomislava Tomaševića.

“Mi smo zemlja teškog političkog apsurda, a to je da se desni spektar okreće oko Škore. Okupljeni su oko čovjeka koji nijednog dana nije proveo u ratu. Teško je objasniti zašto su se okupili oko Škore, nadam se ne zbog njegovih pjesama jer je i to diskutabilno. Ja se nisam htjela upuštati u ideološke rasprave jer je grad opterećen tolikim problemima. Dok god građani ne osvijeste da se moraju oprijedijeliti za kandidate koji nude program, a ne ideološke floskule”, rekla je Škare Ožbolt u razgovoru za N1.

“Miroslav Škoro je iz zafrkancije ušao u izbore, nema pojma o gradu. Tomašević ima znanja koliko su prenijeli građani. Pokazao je zavidnu energiju u smislu obilaska terena. Ušao je u svaku gradsku četvrt, svaki mjesni odbor. Osobno ne mislim da ima neko veliko znanje za vođenje grada, ali sad je na njemu pokazati te organizacijske sposobnosti, treba okupiti pravi tim stručnjaka jer u protivnom neće uspjeti riješiti ove ogromne probleme koji su pred gradom”, dodala je.

Jedan dio glasača HDZ-a, kaže, sigurno će podržati Škoru. “Jedan dio neće. Jedan dio će ostati, dio koji je bliži centru, oni će glasati po svojoj savjesti, ili će ostati doma ili će poništiti listić”, smatra.

Govorila je i o kaznenoj prijavi koju je podnijela. “Moja kampanja je obilježena jednom vrlo prljavom kampanjom drugih kandidata. Ja sam podnijela i kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja, još sam je nadopunjavala. To se događalo prije 12 dana, ali ništa se nije dogodilo, nitko nije ni razgovarao sa svjedocima koje smo stavili u prijavu. Dosta sam iznenađenja postupanjem nadležnih tijela. Nakon nekog vremena pokušavat će se to razotrkiti, ali to tada više neće imati tu poruku”, rekla je.

Među ostalim, rekla je da prema onome što je HAKOM napravio inspekciju, vide da je to tim koji je okupljen oko Miroslava Škore. “Svi moji problemi počeli su nakon prve ankete na N1. Tu je počelo udaranje sa svih strana. Nažalost, ja nisam imala spoznaje o tome da netko lobira okolo”, rekla je na kraju svoga osvrta.

Nakon ovih izjava Vesne Škare Ožbolt valjda je konačno i pticama na grani jasno na koji način Plenković vodi svoju politiku i kako perfidno ruši svoje političke protivnike, i na kraju krajeva koji su njegovi stvarni politički partneri.

Jedan od njih je dokazano Milorad Pupovac, a drugi će po svemu sudeći biti i Tomislav Tomašević i njegova ekstremno lijeva politička platforma “Možemo”. A sve to kako bi se spriječilo da Domovinski pokret nikada ne dođe na vlast.

STIŽU REAKCIJE NA NOVE ANKETE: Ako Vesna Škare Ožbolt pojača, mogla bi u  drugom krugu biti Tomaševićev 'crni labud' - Dnevno.hr

A kako Andrej Plenković izbjegava odgovor na pitanje koje mu je postavio saborski zastupnik Domovinskog pokreta Nikola Bartulica možete pogledati u videu ispod teksta.

Bartulica Plenkoviću: Kako mislite jamčiti da Domovinski pokret neće doći na vlast?

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
YT Domovinski pokret

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button