VijestiDomovina

Miletić:Posljednja crta obrane od prisilnog cijepljenja djece protiv COVID-a je REFERENDUM

”Pripadnici covidoreligije su jako agresivni u promicanju agende cijepljenja djece protiv COVID-a iako za to ne postoji niti jedan jedini razlog u ovom svemiru. Ti zaluđeni ideolozi bi cijepili sve. Posebno boli kada vidite s kojom razinom zaluđenosti pričaju o cijepljenju djece i mladih. Skriveni u svojim pećinama naprednjaštva, prsa poplavljelih od tolerancije (tolerantni su jedino prema svojim istomišljenicima) oni ispuštaju krikove uvjeravanja da bi trebalo cijepiti djecu i mlade. Ne bi trebalo. I nećemo cijepiti djecu i mlade!

Smrtnost mladih radi COVID-a je ne mala, nego je IZNIMNO malena. A o parama koje pojedinci dobivaju za svoju agendu – isto ćemo uskoro JAVNO razgovarati. U Hrvatskoj je oko 800.000 mladih do 20. Ako ih je samo 50% imalo virus, a to je minimalna razina ako znamo da je u Zagrebu ukupne populacije u veljači preboljelo ili bilo u doticaju s COVID-om 26% ljudi. Pa smo imali 3, pa 4 val. Pa koliko? 12 milijuna turista je prošlo kroz zemlju.

60% građana je preboljelo COVID i ti pak isto nemaju nikakav razlog cijepiti se. Prirodni imunitet je puno snažniji i slojevitiji. A kada preboliš, prema HZJZ-u imaš 0,5% mogućnost ponovno se zaraziti. Dakle, 400.000 mladih.

Službeni podatci kažu da je sedmero umrlo sa/od covida. Iako znamo da i među tih sedmero su neki bili jako teško bolesni.

Da je svih 7 umrlo od Covida, to bi bila smrtnost od 0,00175%. Više mladih umire od gripe nego od COVID-a. Zamislite da svima koji umru od bilo čega, tražimo da li imaju virus gripe u nosu, pa kažemo da su umrli od gripe? Kojeg li ludila.

Referendum je zadnja crta obrane naše djece i mladih protiv prisilnog cijepljenja. Zadnja crta obrane. Hvala svim ljudima – ovima i onima – koji su uvidjeli da se ne smije više šutjeti. Da moramo braniti našu slobodu, naša prava i našu djecu. Hvala cijepljenima i necijepljenima, preboljelima i nepreboljelima – što su tu uz nas.

Za slobodu. Zato izađi na trgove i potpiši!

Hvala svim divnim volonterima, mladosti našoj što izgara u borbi za slobodu i zaštitu temeljnih građanskih prava.” napisao je Marin Miletić na svom facebook profilu.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button