Magazin

Raspoložena braća Mamić na “Plavoj noći” u Širokom Brijegu

Braća Mamići, Zoran i Zdravko, gosti su tradicionalne “Plave noći” Nogometnog kluba Široki Brijeg koja se u srijedu načever održava u širokobriješkom hotelu Park.

Mamići su u Široki Brijeg došli zajedno gdje su ih dočekali predstavnici kluba.

Raspoložena braća pozdravila su se domaćinima, kao i političkim čelnicima Grada Širokoga Brijega i Županije Zapadnohercegovačke.

Podsjećamo, Mamići su u bijegu od hrvatskog pravosuđa gdje su osuđeni zbog izvlačenja novca iz Dinama te sada žive u Međugorju. Obojica imaju državljanstvo BiH te ih ova država ne može izručiti Hrvatskoj na odsluženje kazne. I Zdravko i Zoran su ranije izrazili želju da kaznu žele odslužiti u BiH.

Zdravko Mamić je već prije bio gost na “Plavoj noći” širokobriješkog kluba.

Predsjednik kluba i gradonačelnik Širokoga Brijega Miro Kraljević u svom je obraćanju istaknuo važnost ove večeri koja okuplja sponzore, prijatelje i podupiratelje kluba s Pecare. Ujedno je i čestitao susjedima iz Posušja na plasmanu u Premijer ligu BiH.

Dragi naši gospodarstvenici koji potpomažete nogomet već godinama, hvala vam još jednom – Široki ne bi bio tu gdje je da nema vas. Ovim putem čestitam i ostalim sportskim klubovima koji su postigli rezultate u Širokom Brijegu, ali i u pojedinačnim sportovima. Ovim putem čestitam i nogometnom klubu Posušje na ulasku u Premijer ligu i želim im uspjeha u budućem natjecanju, te čestitam i rukometnom klubu Ljubuški koji je prvak BiH.

U Širokom Brijegu, što se tiče sporta, stvorili smo dosta dobre preduvjete da mladi ljudi imaju prilike pokazati te talente. Naravno to smo pokazali u svojim rezultatima koji se potvrđuju iz godine u godinu. Što se tiče sporta najbitnije nam je da vas je što više uključeno u potporu našim sportašima. Tu smo da svi zajedno radimo i da stvari guramo naprijed i da se potvrđujemo i dokazujemo i dalje, te da naši nogometaši i naš Široki Brijeg i dalje igra važnu ulogu u svakoj sezoni, rekao je Kraljević.

Prije večere, Božji blagoslov zazvao je fra Zlatko Ćorić nakon čega je su Vinko Miloš i Marin Lončar izveli himnu Republike Hrvatske ”Lijepa naša” i te skladbu Ranka Bobana ”Hercegovina u srcu”.

Preuzeto sa jabuka.tv

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button