Izbor uredništva

Epsko i nikad viđeno licemjerje i dvostruki kriteriji od strane Možemosa

Pa ajmo još jednom, jer šteta je ne podsjetit naciju na takvo epsko i nikad viđeno licemjerje i dvostruke kriterije. Ovi što sad na sav glas kmeče da je Hod za život “miješanje u tuđi život” a nigdje ih bilo nije dok je trajalo najveće i doista pravo sustavno miješanje u tuđi život-Covid potvrde. Odnosno prisila i ucjena da u sebe ubrizgaš nešto eksperimentalno, što ne želiš u svom tijelu. Moje tijelo moj izbor? Zar ne?

Gradonačelnik Zagreba je možda ponajbolji primjer za spomenuto licemjerje, no za njega se može reći da je konzistentan u svom jednoumlju. Naime, nakon što je 2021. segregirao dio građana ogradom na glavnom zagrebačkom trgu, podsjećajući nas na neka od najmračnijih povijesnih vremena, svoje jednoumlje nastavlja i danas tako što brani legalnom okupljanju s kojim se ideološki ne slaže da stavlja svoja obilježja na gradske objekte, dok su na istim objektima prisutne nekakve čudne šarene parareligijske zastave. Te bi zastave navodno trebale reprezentirati toleranciju, no ostaje nejasno kakva je to tolerancija od strane ljudi koji segregiraju svoje neistomišljenike i ne dozvoljavaju im isto ono što dozvoljavaju svojoj strani.

Pa gdje ste bili kad je borba bila prava? Ja ću vam reći. Miješali ste se u tuđe živote i podržavali prisilu i diskriminaciju. Tako da u jednu ruku dobro da smo prošli kroz covid-teror i to sveopće ludilo. Tad su sve maske pale i točno se vidjelo tko je kakav. Ne može nam više nikakva Kekinica, Mrak Taritaš, Benčićka i njima slični prodavat nikakve velike ideje i priče o jednakosti i ljudskim pravima.

Sve smo vidjeli kad je došlo stani-pani, sad su ovo sve prazne priče.

Izvor: Snimak zaslona Nik Titanik

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
Nik TitanikBoris Miševićhttps://www.facebook.com/SapereAudeCro?comment_id=Y29tbWVudDo5Mjk0MTQwNDAwNjU4NDYwXzc5NDA4NjQ0MjA5MTI5NQ%3D%3D

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button