Vijesti

Raspad SDP-a?Isključeni bivši tajnici Brumnić i Vukas, te Rajko Ostojić i Gordan Maras

Kako N1 neslužbeno doznaje, iz SDP-a je isključeno nekoliko članova. Isključeni bivši glavni tajnici SDP-a Zvane Brumnić i Nikša Vukas, bivši ministar zdravstva Rajko Ostojić i bivši predsjednik zagrebačkog SDP-a Gordan Maras.

Kako doznaje N1, iz SDP-a je isključena i Marina Bilić Opačak, saborska zastupnica. U lipnju ove godine raspuštene su SDP-ove organizacije u Zagrebu i Slavonskom Brodu te vodstva SDP-a Međimurske županije zbog loših izbornih rezultata i pogoršanih unutarstranačkih odnosa.

Govoreći o isključenjima iz stranke, Grbin je početkom srpnja naveo da to nije obračun ni sa kim.

„Kriteriji su jasni i objektivni, a glavni je poštivanje Statuta SDP-a. Statut daje prava i obveze. Jedna je obveza podržavati kandidate SDP-a na izborima. Ako si svojim djelovanjem opstruirao SDP-ove liste pokušavajući ih srušiti, onda si se sam iščlanio iz stranke. Da nije bilo onih koji su to radili, ne bi morali poduzimati ove korake“, rekao je Grbin tom prilikom.

”Sada kada smo na rejtingu od 13 posto, umjesto da nas okupi, Grbin nas rastače” – komentirao je jedan SDP-ovac koji je želio ostati anoniman.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button