Uncategorized

BARTULICA: ZELENA AGENDA POSTOJI JOŠ SAMO U MAŠTI BRISELSKIH ČINOVNIKA – VRIJEME JE DA ZAŠTITIMO HRVATSKU POLJOPRIVREDU!

”Europa se nalazi pred velikim promjenama! Sramežljivo se izvještava o prosvjedima farmera. Macron i njegova vlada su na aparatima. Zelena agenda je mrtvo slovo na papiru!” rekao je u svom govoru saborski zastupnik Bartulica.

Stephen Nikola Bartulica: ”Svima je poznato da poljoprivrednici diljem Europe s pravom prosvjeduju, uglavnom protiv nagomilane birokracije i pravila nametnutih u Bruxellesu. Zelena agenda kao takva mrtvo je slovo na papiru, nitko je više ne shvaća ozbiljno i možda je još aktualna u mašti činovnika, ali poljoprivrednici misle drugačije i smatram da su u pravu”.

”Naši poljoprivrednici se nalaze u sličnim okolnostima i javnost treba znati da svake godine iznosi poticaja rastu, dok je naša poljoprivredna proizvodnja u padu. Nešto ne štima i selo je u teškom stanju. Uvozimo sve više proizvoda, pa i meso niske kvalitete”.

‘Uvozimo smeće i moramo se ozbiljno pozabaviti, pa čak i na europskoj razini, time kako promijeniti te stvari. Nešto duboko ne štima sa zajedničkom poljoprivrednom politikom i Hrvatska ne može to izolirano promatrati.

Koji je odgovor na sve ovo? CROATIA FIRST – moramo štititi svoje interese nasuprot globalističkoj agendi! Hrvatski interesi na prvom mjestu.

Trebamo se suprotstaviti dokidanju prava veta unutar EU i mogućoj federalizaciji! Nameću rodnu ideologiju gdje god stignu, najviše djeci od najranije dobi. To su protuprirodne i neznanstvene ideje! Nalazimo se u močvari političke korektnosti koja se nemilosrdno nameće zemljama i ljudima!

Elita na vlasti nema odgovore za potrebe građana. Vrijeme je da se i hrvatski narod probudi!

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button