Zanimljivosti

Napadi Soroševih portala na Miletića izazvali kontraučinak. Evo koliko je dosada prikupio donacija

Prije nekoliko dana saborski zastupnik Marin Miletić je objavio video u kojem poziva građane za donacije u kampanji za novi saborski mandat.

Svi odreda mainstream mediji su počeli ”sprdati” Miletića jer radi ono što bi svaki političar trebao (da nema crnih fondova i stranih velikih donatorima s čudnim interesima kao druge stranke) a to je transparentno financiranje svoje kampanje. Međutim , sudeći prema prikupljenim donacijama , upravo ovakvi napadi su motivirali obične građane tako da je Miletić već u nekoliko dana skupio pozamašan iznos donacija što je i objavio na društvenim mrežama.

”U četiri dana vas nekoliko stotina mi je doniralo:109.785 kuna

H V A L A!

Politika je služenje narodu. U doslovnom smislu ove riječi. Narod te izabere u Sabor, a ti svojim djelovanjem se boriš za taj narod. Mnogi moćnici, elite, tajkuni – financiraju politiičare. Nema tu altruizma. Samo nažalost kod mnogih – prljavi interesi. Ekipa sjena ti daje veliki novac, a onda traži usluge od tebe na poziciji moći da oni uloženi novac umnože – jednostavno rečeno: traže uslugu nazad. Mediji u rukama tih istih elita oblikuju javno mnijenje. Ono što je ludo prozivaju poželjnim, a ono na čemu bismo trebali graditi naše sutra – ismijavaju i etiketiraju.

Ovaj moj način skupljanja donacija za političko djelovanje, za Hrvatski sabor je šaka u oko korupciji i nepotizmu! Imaš kao zastupnik pravo na sufinanciranje kampanje od stranke (nama malima nedostatno) – ali, kada primate novac od građana na račun stranke za vas osobno vi tada:

1. znate svaku lipu tko vam je dao novac i javnost to zna – sve je otvoreno i transparentno!

2. izvažete se sami koliko ste teški, kakvu potporu uživate od svog naroda da taj narod odluči odvojiti od svoga kruha jer baš vama vjeruje!

Mnogi političari baš zato ne idu u kampanje kakve su potpuno uobičajene u zapadnom svijetu – osobno skupljanje donacija. U Sabor dolaze zakulisnim igrama, bez ikakve težine, stranačkom mašinerijom, prekrajanjem listi i financiranjem tajkuna, novcem interesnih lobija, elite, globalista i stalnim uvlačenjem u dupe stranačkim šefovima.

Ja nikada neću biti takav, a plašio se javnog izlaganja i borbe s moćnicima – nikada nisam. Ekipa luduje jer mnogi koji su danas u Saboru ne bi od naroda dobili niti za kikiriki, ništa osim – možda vritnjaka.

Mediji, u rukama globalista, većinom me napadaju, ismijavaju. Kada njihova Sandra Benčić – žena koja studira više godina nego što gimnazijalci imaju godina – napravi isto ovo – pozove ljude na donacije – ona je ikona hrabrosti i primjer kako treba djelovati. Kada pak ja to napravim – potpuno isto – cipelarenje, difamiranje, komentira me predsjednik države, šef SDP-a, lijevi kolumnisti… i globalistički mediji me kritiziraju. Hvala medijima na napadanju pa je shodno tome narod još jače stao uz mene jer medijima narod ionako ne vjeruje ništa‼️

Dragi moji, ja sam mali zastupnik iz Rijeke. Borio sam se jako za moj Kvarner i Istru, vidljiv trag je iza mene (pogledajte na mom webu sve detalje) ali, borio sam se i borim se za cijelu Hrvatsku. To ste prepoznali. I sanjam moju zemlju drugačiju: ljepšu, pošteniju, pravedniju.

Pozivam vas: stanite mi uz bok. Donirajte mi svoj novac. Ja ću svaku lipu utrošiti pošteno, otvoreno i transparentno, a vi ćete biti ponosni na mene. Svojom donacijom vi ne samo da stajete uz mene, nego pokazujete koliko vrednujete sve što sam činio i sve ono što ja svojim radom i životom – predstavljam!

Hvala vam ljudi predragi .

Klikni i budi jedan od stotina i stotina koji su me podržali, pokažimo svima koliko nas je:

https://marinmiletic.hr/doniraj/ ” napisao je Miletić.

Prije mjesec dana to isto je učinila i Sandra Benčić i takav oblik traženja donacija su ti isti mediji pozdravili ali ne znamo koliko je donacija ”vječna studentica” prikupila. Ali ne brinemo se za Sandru i Možemose jer oni imaju velike financijere koji ih još neće iznevjeriti ili će se pak Sandrica snaći na drugačije načine .

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button