TenisZanimljivosti

Francuski tenisač Chardy: Otkako sam primio cjepivo, prolazim kroz pakao i ne mogu igrati

JEREMY CHARDY (34), tenisač koji je s Francuskom osvojio Davis Cup te prije osam godina bio 25. igrač svijeta, objavio je da na neodređeno vrijeme prestaje igrati.

Kako navodi, razlog je jaka bol po cijelom tijelu koju osjeća nakon što je primio cjepivo protiv koronavirusa.

“Cijepio sam se u kolovozu, između Olimpijskih igara i US Opena. Uradio sam to iako nisam morao jer na Touru cijepljenje nije obavezno, kako bih učinio nešto dobro za čovječanstvo. Međutim, otkako sam primio cjepivo, prolazim kroz pakao. Bilo kakav fizički napor donosi mi strašnu, nepodnošljivu bol. Ne mogu trenirati, ne mogu igrati. Bio sam na detaljnim pregledima kod dva liječnika, ali oni mi nisu našli nikakvu ozljedu ili bolest, a ja znam da mi početak te užasne boli koincidira s primanjem cjepiva. Zato što sam se nakon Igara u Tokiju osjećao dobro”, izjavio je Chardy za AFP.

“Zbog svega navedenog sam završio s igranjem do kraja godine, a s obzirom na svoju dob ne isključujem ni da ovo znači kraj karijere. To mi je teško jer sam se sjajno zabavljao na terenu i želio sam igrati dulje. Zato mi je sada žao što sam se cijepio”, dodaje 73. igrač svijeta. 

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button