Izbor uredništva

Hrvat koji mrzi Hrvate poručio: “Hrvati nisu dostojni slobode i ne spadaju u Europu.”

Ivo Komšić objavio je kolumnu za Autograf. Protkana je lažima, prijezirom, animozitetom, čak i mržnjom prema Hrvatima i katolicima, puno više nego nekakvim političkim stavom i viđenjem, piše Dnevnik.ba.

U svojoj kolumni proziva crkvu kao izvor zaostalosti te tvrdi i laže da Hrvati nisu dostojni slobode, da ne pripadaju Europi te da su “jedini narod iz antihitlerovske koalicije koji se naknadno svrstava na gubitničku stranu povijesti, koji odbacuje izborenu slobodu vlastitog naroda i gazi je”.

“Hrvati su postali dio Europe, kako je nagovijestio Defose, ali nisu za to spremni, tu ne spadaju. Dobili su slobodu, ali je nisu dostojni”, poručuje.

“Hrvatska je uništavanje susjedne države proglasila povijesnim interesom vlastite države, istrebljenje drugog naroda proglasila je spašavanjem vlastitog naroda, zločine je proglasila najvišim nacionalnim interesom, prisilno preseljenje naroda proglasila je humanim, laž je uzdigla do političke strategije, kriminal do vrline, demokraciju je pretvorila u dominaciju manjine nad većinom, mržnju u najvišu nacionalnu vrijednost. Zdraaavo tilo Iiisusovo!…”, zaključuje Ivo Komšić, uz prezimenjaka Željka, jedan od najvećih mrzitelja Hrvata među Hrvatima, ujedno i jedan od najpopularnijih sarajevskih Hrvata s halal certifikatom.

Tekst, koji treba čitati na vlastitu odgovornost, dobar je za uvid u mentalni sklop dotičnog.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button