Svijet

VIDEO: Prevara kakva se ne pamti! Pogledajte što je napravila ova žena

Prevara kakva se ne pamti: Odrasla žena izašla na teren i glumila djevojčicu od 13 godina

Arlisha Boykins (22), koja ima ulogu pomoćnog trenera u školi Churchland u američkoj saveznoj državi Virginia, dobila je otkaz jer se našla na parketu u jednoj utakmici glumeći 13-godišnju djevojčicu.

Arlisha Boykins ima 22 godine i imala je ulogu pomoćnog trenera ženske srednjoškolske ekipe Churchland u državi Virginia. Od danas posla više nema jer je dobila otkaz zbog lažnog predstavljanja.

Ona je prije nekoliko tjedana zaigrala umjesto jedne od djevojčica na turniru. Predstavila se kao 13-godišnjakinja i dominirala je na parketu.

https://twitter.com/shannonsharpeee/status/1620574071854624768?t=z9FNQG6brQvXIUy2Bq2RhA&s=19

Prevara joj je umalo prošla

Svi su šutili dok se nisu oglasili roditelji djevojčice koju je Alisha ‘zamijenila’ na parketu u dresu s brojem jedan. Oni su prijavili kompletan slučaj školi. Ubrzo je kompletna farsa izašla u javnost, a na kraju će zbog pokušaja prevare ispaštati apsolutno svi.

Treneri uvijek pričaju o poštenju, a zatim se nešto ovako dogodi. Šokiran sam “, rekao je roditelj 13-godišnjakinje pod čijim imenom je igrala Boykins.

Alisha je nakon svega dobila otkaz

Škola je također priopćila i da je i glavnom treneru uručen otkaz jer je sudjelovao u prevari, a nažalost, mlade košarkašice također nisu prošle nekažnjeno. One će zbog bahatosti svojih trenera propustiti ostatak sezone.

Odlučeno je da se Churchland povuče iz takmičenja do kraja sezone

A roditelji 13-godišnje djevojčice koja je najveća žrtva od svega odlučili su da ona napusti školu i od naredne sezone će igrati košarku negdje drugo.Također, tražili su javnu ispriku od škole. Smatraju kako im je načinjena velika nepravda i jasno su poručili kako njihova djevojčica više nije zainteresirana za njihov program.

Zaista nevjerovatan slučaj, ali je definitivno dobro poznat ljudima s ovog područja, koji su često znali napraviti slične scene na sportskim terenima i prolazili su bez kazni.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
sportsport.ba

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button