Svijet

Midterms izbori i travestija američkog vodstva

Grijehe američkog establišmenta, kojeg vrlo vjerojatno očekuju masovni porazi na midterms izborima 8.11., možemo kategorizirati na sljedeći način: 1) covid, 2) Ukrajina i ratna mašinerija, 3) woke ideologija.

1) Covid

Foto: Pixabay

Mnoge antidemokratske tendencije u globalnoj reakciji na covid krenule su (i ne bi bile moguće bez njih) upravo od američkih demokrata. Oni su kontinuirano sijali paniku. Ucjenjivali su građane gubicima poslova kako bi ih natjerali na cijepljenje. Dehumanizirali su neposlušne i širili lažne informacije o tome kako cjepivo sprečava širenje virusa i u potpunosti štiti od težih oblika bolesti.

Tisuće i tisuće američkih građana izgubili su svoje poslove jer nisu htjeli primiti novo i, kako sada zasigurno znamo – neefikasno cjepivo (https://www.npr.org/…/covid-vaccine-workers-quitting…).

Pritom, dok su građani gubili poslove, a inflacija sve više divljala zbog katastrofalnih ekonomskih poteza američkih vlasti, predsjednik je uložio milijun dolara u istraživanje o tome kako dezinformacije utječu na nepovjerenje prema cjepivu (https://www.foxnews.com/…/biden-admin-spending-1m…).

Pokazatelj stvorene kolektivne covid histerije u SAD-u nalazimo u činjenici da je 41% američkih liberala (tj. demokrata) prema Gallupovom istraživanju smatralo kako postoji 50% šanse da će završiti u bolnici ako se zaraze covidom bez da su cijepljeni. U stvarnosti, šanse za hospitalizaciju od covida u tom su trenutku bile manje od 1% (https://news.gallup.com/…/adults-estimates-covid…).

2) Ukrajina i ratna mašinerija

Foto: Pixabay

Najviše bačenih bomba na druge države u povijesti američkih predsjednika odradio je demokrat Obama. On se danas u mainstreamu pamti kao simpatičan lider i dobar govornik.

Njegov nasljednik, republikanac i antimainstream političar Donald Trump, kojeg mainstream kontinuirano etiketira banalnim dehumanizirajućim terminima rezerviranim za moderne heretike, jedini je američki predsjednik kroz više desetljeća koji nije započeo nijedan rat. A njegovom smjenom i ponovnom uspostavom demokrata (Biden) američki ratni stroj je nastavio svoj destruktivni put s preko 600 milijuna dolara vrijednog oružja poslanog u Ukrajinu PRIJE Putinovog napada. Više o ovome pisali smo u https://sapereaudecro.blogspot.com/…/raspetljavanje…, https://sapereaudecro.blogspot.com/…/zasto-mir-nije… i https://sapereaudecro.blogspot.com/…/rusko-ukrajinska….

3) Woke ideologija

Više je klinika po cijeloj Americi koji danas izvršavaju operativno-hormonske promjene spola na djeci. A nije sigurno ni koliko se za početak takvog tretmana uopće pita roditelje djece. Tako se u Kanadi, primjerice, trenutno sudi pritvorenom ocu. Sudi mu se jer je htio zaustaviti terapiju promjene spola svoje maloljetne kćerke koja ju je sama (bez pristanka roditelja) odlučila započeti (https://www.opindia.com/…/canadian-man-jailed-for…/).

Trans ideologija, koja se infiltrirala u srž lijeve politike u Americi, svoje izvore nalazi u dvojici pedofila i kriminalaca koji su, između ostalog, radili seksualne eksperimente na djeci. To su John Money i Albert Kinsey.

(https://www.opindia.com/…/alfred-kinsey-reports-father…/, https://intellectualtakeout.org/…/john-money-david…/).

Samo propitkivanje je li, primjerice, u redu propisivati terapiju odstranjivanja spolnih organa i davanja tzv. puberty blockers maloljetnicima smatra se “transfobnim” i na mnogim se mjestima na zapadu zakonski kažnjava.

Kako sve ne bi ostalo samo na riječima, predlažemo gledanje isječka iz filma (a i sam film) What is a woman američkog konzervativca M. Walsha. U filnu osoba s izvršenom spolnom transformacijom priča o paklu kroz koji je prošla te koji će mnogi, nažalost, i dalje prolaziti; “masakriramo cijelu generaciju djece jer se nitko ovome ne usudi usprotiviti” – https://www.youtube.com/watch?v=xB4XyJLyY7s.

Osim trans ideologije, sve je jača tendencija hiper-rasnom pogledu na društvo od strane američkih ljevičara.

Iako se rasna pitanja sve više rješavaju i zapadni svijet je najliberalnije i najinkluzivnije mjesto u povijesti, trend razgovora o rasi i interpretaciji društva isključivo kroz rasne okvire u strelovito je uzlaznoj putanji (https://torontosun.com/…/is-the-woke-revolution-killing…).

Pritom, mnoge stavke današnje “borbe za ravnopravnost” idu direktno kontra izvorne ideje iste te borbe – dok je M. L. King bio poznat po svojoj izjavi da sanja dan kada će se osobe prosuđivati isključivo prema njihovom karakteru, današnji woke vitezovi kontinuirano zagovaraju nametanje rasnih poreza, edukacije bijelih ljudi o njihovoj inherentnoj krivnji, itd., odnosno vraćaju rasu među najvažnije stavke ljudskog identiteta.

Pokret s imenom Black Lives Matter najglasniji je po tom pitanju. A povezanost raznih stavaka woke ideologije pronalazimo u informacijama o poreznim plaćanjima te organizacije. Iz njih vidimo da višemilijunske donacije, koje su nominalno dobili za promociju prava potlačenih rasa, nisu otišle nigdje gdje bi mogle pomoći “crnim životima”. Već ponajviše na račune članova obitelji predsjednice organizacije i na razne polufiktivne i fiktivne trans NGO-ove (https://thebridgehead.ca/…/new-candace-owens-doc-lays…/).

Za više informacija o ovoj temi savjetujemo gledanje filma The greatest lie ever told. A analizu uzroka prevalentnosti ovakvih parareligijsko-ideoloških pogleda na društvo prošli smo u https://sapereaudecro.blogspot.com/…/bog-je-mrtav-i….

Na kraju valja dodati i ništa manje bitne stavke koje je trenutno američko vodstvo uništilo, kao što su ekonomija (https://www.france24.com/…/20220610-biden-under…) i kriza na granici – indikativno je kako gabarite ove krize priznaju čak i lijevi mediji: https://edition.cnn.com/…/immigration…/index.html.

Ne treba, naravno, ni zanemariti svakodnevno potvrđivanje činjenice da je aktualni predsjednik, osim što čini ranije opisane katastrofalne greške, daleko od adekvatne kogntivne razine za poziciju koju obnaša; https://www.youtube.com/watch?v=eKg8I9a7PbU.

Sa svim tim na umu, moramo zaključiti kako se nadamo (i vjerujemo) da će američki midterms izbori odnijeti što je više vlasti moguće iz ruku establišmenta koji ju trenutno na više načina zloupotrebljava.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button