Izbor uredništvaVideo

Poznati brendovi pokleknuli pred farmaceutskom industrijom

POZNATI BRENDOVI POKLEKNULI… Stisak farmaceutske industrije i transhumanističke klike globalista jača iz dana u dan i sve manje je segmenata naših života koji nisu ispunjeni propagandom za primanjem nepreglednih doza tekućina upitnog sadržaja i malovolentne funkcije.

Ovom suludom trendu pridružilo se oko 150 velikih njemačkih korporacija i brendova, koji mijenjajući svoje dobro poznate slogane, pozivaju ljude da se poklone njegovom veličanstvu – igli.

Tako je npr. BMW svoj prepoznatljivi marketinški slogan „Freude am Fahren“ (radost u vožnji) zamijenio u „Freude am Impfen“ (radost u cijepljenju). Veliki trgovački lanac Kaufland, pak, sada poručuje „Cijepljenje čini razliku“ umjesto do sada poznatog „Mi, Kaufland činimo razliku“.

Lidlov novi slogan je “Cijepljenje se isplati”, umjesto do sada poznatog slogana “Više za Vas.” Mercedesov prepoznatljiv slogan “Najbolje ili ništa” sada je preoblikovan u “Cijepljenje ili ništa.” McDonaldov prepoznatljiv marketinški slogan “Volim to“, zamijenili su sa Impfen, Ich liebe es! (Cijepljenje to volim!)

Poznati brendovi pokleknuli pred farmaceutskom industrijom www.crodex.net
Mercedesov prepoznatljiv slogan “Najbolje ili ništa” sada je preoblikovan u “Cijepljenje ili ništa.”

Pogledajte svakako video.

Povezani članci

VIDEO – Njemačke korporacije i brendovi pozivaju ljude na cijepljenje

VIDEO-Poznati brendovi pokleknuli pred farmaceutskom industrijom

Okupljene kompanije i brendovi na ovaj su način otkrile svoju kapitulaciju pred diktaturom koja sve više gazi iz dana u dan, a u svom spotu poručuju da su do sada bile konkurenti, ali se u ovoj bitnoj stvari sada ujedinjuju! Kako patetično…

Da zaključim, ovo više, to je svima jasno, nema veze sa zdravljem. Ovo je politička i ideološka priča. Stvara se novi svjetski poredak. Ako cjepivo pomaže zašto se pri ulasku u zrakoplove opet ljude testira, zašto takvi isto oboljevaju, zašto isto šire virus, zašto umiru!??

Dakle, svoju slobodu možemo samo izboriti borbom! Borbom za nas i našu djecu! SAD JE ILI MI I ONI!!! Nema više vremena!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button