DomovinaVideo

Poslušajte kako je Raspudić ”obrisao pod” sa Plenkovićem

Za vrijeme aktualnog prijepodneva u Saboru zastupnik Mosta Nino Raspudić uputio je predsjedniku hrvatske Vlade Andreju Plenkoviću jedno neuobičajeno pitanje, a njegovo izlaganje mostovac Nikola Grmoja ocijenio je kao najbolje za vrijeme Plenkovićeva mandata.

“Od početka mandata nitko nije na aktualcu ovako mirno, dostojanstveno i argumentirano ‘obrisao pod’ s premijerom Plenkovićem kao Nino Raspudić”, napisao je Grmoja na Facebooku .

A o čemu je zapravo riječ? Raspudić je, naime, Plenkovića pitao “koliko je sati”, i to nakon što mu je nabrojio neuspjehe njegove Vlade.

“Kada vam je najveći uspjeh takav da danas njime u Europi plaše građane, kakav vam je tek onda najveći neuspjeh? U dva navrata smo u saborsku proceduru davali prijedlog odgode eura. Niste poslušali, dogodilo se to što se dogodilo, posljedice svi kusamo. Onda ste bili silno uvrijeđeni i iznenađeni kad ste vidjeli što se dogodilo pa je u vama proradila stara kardeljevska literatura i želja za planskom privredom, a onda kada se ohladili i vidjeli da ne možete utjecati na tržišne odnose, posljednji potez koji vam je ostao je stimulirati da inspekcija radi svoj posao. I to vam je najveći uspjeh. Najveći neuspjeh je da je Republika Srpska obnovila više kuća na Banovini nego Hrvatska. Ovdje ste nam predstavljali ministra Paladinu, da biste poslije kao zeca iz šešira izvukli Bačića, koji danas mora opet nositi torbu, nekada crnog novca, a danas problema s neobnovom. Budući da na aktualnom satu niste odgovorili ni na jedno pitanje, možda ćete na ovo: ‘Koliko je sati?'” upitao je Raspudić ironično Plenkovića.

Plenković je u svom bahatom stilu odgovorio Raspudiću ali nije očekivao odgovor Raspudića koji ga je doslovno ogolio.

Njihovu raspravu u kojoj je Plenković izvukao deblji kraj pogledajte u nastavku:

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button