DomovinaUncategorized

Plenkovićeva veleizdaja? U JEKU ENERGETSKE KRIZE GASE NAŠE RAFINERIJE

”Plenković je nesumnjivo kvalitetan političar. Sviđao se on nama ili ne, treba mu priznati da u njegovom slučaju ulaganje koje se događalo desetljećima u odgoj, obrazovanje i pripremanje Andreja za velike funkcije od globalističkih centara moći i interesnih skupina je urodilo plodom – za Andreja i njegove podupiratelje. ” piše saborski zastupnik Marin Miletić u svojoj najnovijoj objavi na društvenim mrežama.

Njegovu objavu donosimo u nastavku:

U JEKU ENERGETSKE KRIZE GASE NAŠE RAFINERIJE

U jeku energetske krize, gorivo raste u nebo, inflacija divlja, a Plenković, kako vidimo iz svjedočenja na Antikorupcijskom vijeću – daje jasan “mig” da se ugasi sisačka rafinerija i dopušta gašenje rafinerije u Rijeci (najave do proljeća). Dakle, Andrej namjerno prepušta hrvatsku naftu Mađarima da bi onda mi Hrvati imali skuplju naftu i da bi nam posljedično opet rasle cijene, a da bi Andrej sebi osigurao poziciju moći na nekoj novoj stolici europskog pijedestala.

Imate političare koji stvarno iz ideala sve rade ne bi li Hrvatsku učinili pravednijom i poštenijom. Ima nas mnogo u raznim opcijama. I onda imate Andreja koji sve radi ne bi li ojačao svoju stolicu i svoj transfer. I pritom nahranio svoj nabujali ego kroz medije. Koja ekipa sebeljubaca, nevjerojatno.

Ponovimo: ulaganje u Andreja se meštrima isplatilo. Za nas sve druge, za hrvatski narod – nismo se usrećili s projektom globalističkih centara moći – projekt Andrej. Koruptivna hobotnica nikada nije bila jača, ukrali su od naroda samo u šest godina Plenkovićeva mandata – 360 milijardi kuna. Bruxelles tvrdi kako Hrvatska svake godine gubi 60 milijardi kuna. Radi krađa i korupcije. Pa kada se Andrej hvali izgradnjom Pelješkog mosta možda bi bilo dobro posvijestiti si da smo ih mogli izgraditi 90 u ovih šest Andrejevih godina. Po popisu stanovništva ima nas 3.800 000. Ako godišnje pokradu 60 milijardi to je 16.000 kn godišnje po osobi… ili 1300 kn mjesečno se ukrade svakom čovjeku u Hrvatskoj. Hobotnica svaki mjesec i bebama i učenicima, studentima i radnicima, umirovljenicima, ukrade 1.300kn! Svaki mjesec!

Narod će se otrijezniti. Znate kada? Kao i onaj biblijski razmetni sin. Kada dođe do kraja, do dna. Razmetni sin je morao završiti gladan s prljavim svinjama (u židovstvu odvratna, prljava životinja) da bi došao k sebi. Tako ćemo i mi. Kada narod padne u blato vlastite neimaštine, a pogledom obuhvati ove veleizdajnike koji se bogate na leđima sirotinje – onda će narod shvatiti da je došlo vrijeme gašenja koruptivne zle hobotnice.

Strpljivi smo i čekamo novo hrvatsko buđenje.

Izvor: Marin Miletić

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button