Izbor uredništvaVideo

Video: Ivo Sanader u stilu Jamesa Bonda brutalno spustio novinarki

Bivši hrvatski premijer i predsjednik HDZ-a Ivo Sanader je na postavljeno pitanje novinarke od čega živi, a s obzirom da mu je sud blokirao imovinu, genijalno odgovorio.

Tako je novinarku ostavio doslovno bez teksta.

U posljednje vrijeme smo bili svjedoci kako su novinari iznenađeni odgovorima sugovornika ostajali bez teksta. To je pogotovo bilo izraženo za vrijeme Covid pandemije.

A kako je to napravio bivši hrvatski premijer Ivo Sanader pogledajte u videu.

Podsjećamo, bivši premijer i predsjednik HDZ-a Ivo Sanader nepravomoćno je u srijedu na ponovljenom suđenju oslobođen optužbi za ratno profiterstvo u aferi Hypo, a za što je u ranijim postupcima dva puta bio osuđen.

Obrana bivšeg premijera zatražila je objedinjavanje kazni iz predmeta Fimi media i Planinska, a podnijet će i zahtjev za objedinjavanjem kazni iz preostalog slučaja INA-MOL, no kada bi Sanader mogao izaći na slobodu Sloković nije željela spekulirati.

Sanader je u zatvoru od travnja 2019., kada mu je Vrhovni sud povisio kaznu za korupciju u slučaju Planinska na šest godina zatvora.

Sredinom listopada 2021. najviši sud je djelomično potvrdio i presudu iz ponovljenog postupka u slučaju Fimi media, po kojoj HDZ zbog izvlačenja novca iz državnih institucija i tvrtki morati platiti 3,5 milijuna kuna kazne, a Sanaderu je kazna s osam smanjena na sedam godina zatvora.

Vrhovni sud je krajem listopada 2021. potvrdio prvostupanjsku presudu kojom je Sanader zbog primanja mita od šefa mađarskog MOL-a Zsolta Hernadija osuđen na šest godina, dok je nedostupni Hernadi kažnjen dvjema godinama zatvora.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button