DomovinaVideo

OVO JE VELIKA POBJEDA NEDUŽNOG ČOVJEKA KOJEG SU PLENKOVIĆEVI MINISTRI PROGONILI 4 GODINE JER JE RAZOTKRIO KORUPCIJU

Ovo je i pobjeda antikorupcijskog vijeća, dakle mi smo održali niz sjednica na ovu temu, zvali svjedoke tu su se pokazali mnogi kontradiktorni iskazi.

Diplomat Damir Sabljak na temelju pravomoćnog rješenja Visokog upravnog suda vratio se na posao u Ministarstvo vanjskih i europskih poslova nakon četiri godine. Povodom Sabljakova povratka na posao dao sam izjave medijima ispred Ministarstva vanjskih i europskih poslova. Rekao sam kako očekujem da Sabljak ostane na poslu. Te kako bi mu se nadoknadila sva šteta zbog onoga što je pretrpio u ove četiri godine progona.

I ono što je najbitnije, da odgovorni za progon odgovaraju. I oni koji su štitili one koji su prouzročili korupciju i onda progonili diplomata Sabljaka.

Ovo je i pobjeda antikorupcijskog vijeća. Dakle mi smo održali niz sjednica na ovu temu, zvali svjedoke tu su se pokazali mnogi kontradiktorni iskazi.

https://www.facebook.com/nikolagrmojamost/videos/1270078750223270/?cft[0]=AZUNLo8Z-svcORZ0krSqqlVrqeJKjOcGg4n-OfCmHtPwxBi-tTL1-9yCiZ1Mca7q-gl5Buyjun5QRTfcyhVEB_z2HvX2NAWWpRnWqKXoZD7vWVZRo0xgF0zal4KyBaRo6yT89QEoLvcf3b8yXeYXlrX0wLvCYxAG78o6GKQZdLjugz7KjUONTEa4D6qQ-Cz6ATI&tn=%2CO%2CP-R

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button