Domovina

Grmoja: Ministar Radman i dalje proganja diplomata Sabljaka koji se bori protiv korupcije

Zastupnik Nikola Grmoja izvijestio je javnost da je ministar vanjskih poslova Goran Grlić Radman nastavio stegovni postupak protiv diplomata Damira Sabljaka.

“Upravni sud u Zagrebu je poništio Rješenje ministra Gordan Grlić Radman o udaljenju diplomata Sabljaka iz službe, što ipak nije obeshrabrilo Grlića Radmana da nastavi stegovni postupak protiv Sabljaka na Službeničkom sudu.

Danas, 28. rujna 2022. u Vukovarskoj 49 s početkom u 13 sati održala se rasprava u petom ponovljenom (dobro ste pročitali) stegovnom postupku protiv Sabljaka na Službeničkom sudu. Hrvatska javnost će tako ponovo imati prigodu vidjeti kako diplomat Sabljak strpljivo koristi montirani postupak protiv sebe za demontiranje HDZ-ovog zataškavanja prijevara pri zapošljavanju u diplomaciji.

U sva prethodna četiri postupka bilo je zabranjeno TV snimanje rasprava, što ne iznenađuje jer je članove Službeničkog suda postavila Vlada Andreja Plenkovića. Pozivam neovisne hrvatske medije da ne odustanu, nego da ponovo zatraže odobrenje za snimanje rasprave u ovom postupku

”Nisu ni svjesni da progonom Sabljaka vladajući pomažu da nove informacije o upletenosti Plenkovića u prikrivanje korupcije u veleposlanstvima izađe na vidjelo!” ističe Grmoja.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button