Svijet

Ova zemlja prva u Europi uvodi sustav totalne društvene kontrole!

Da situacija u Europi postaje vrlo ozbiljna govore informacije iz Italije, odnosno iz grada Bologne, gdje se nakon ljeta uvodi pilot projekt „Smart Citizen Wallet-a“.

Došlo vrijeme za „mokre snove“ globalista. Jesen 2022. godine mogla bi ostati zabilježena kao vrijeme kada se po prvi put na europskom tlu uveo „kineski“ sustav socijalnog kredita, odnosno totalne društvene kontrole.

Njeni promotori naglašavaju kako je aplikacija dobrovoljna, a funkcionira na principu nagrađivanja poželjnog ponašanja i penaliziranja onog nepoželjnog. Na primjer, ukoliko ste savjestan građanin koji odvaja svoj kućni otpad, ne vozite vlastiti auto i koristite javni prijevoz dobit ćete nagradne bodove, a koje ćete moći zamijeniti za određene nagrade. Prema riječima Massima Bugana, koji radi na projektu, te nagrade su još uvijek u fazi definiranja.

Dakle, očigledno je došlo vrijeme kada će se građani početi dijeliti na poslušne i one druge. Svatko normalan postavlja pitanje što će biti s onima koji se ne budu uklapali u okvire koji se nameću?

Nadležni pokušavaju smiriti zabrinute ovim pitanjima, odgovorom kako je sudjelovanje u projektu dobrovoljno. Naravno, potrebno je prisjetit se nedavnih vremena kada su neke stvari, poput nošenja maski i cjepiva, iz faze dobrovoljnog vrlo brzo prešle u obvezno.

Ova zemlja prva u Europi uvodi sustav totalne društvene kontrole!
crodex.net
Foto: Pixabay

Trenutak koji je izabran za ovaj „pilot projekt“ je vrlo indikativan. Naime, ne morate biti veliki vizionar da biste vidjeli kako se vrijeme uvođenja sustava socijalnog kredita savršeno uklapa u „prozor“ ekonomske krize i neizvjesne budućnosti zbog rata u Ukrajini. Budite sigurni da će se u jednom trenutku ovaj sustav predstaviti kao idealno rješenje svih problema nastalih uslijed rata. Barem za one poslušne i one u nevolji. No, što je s onima koji to budu odbili? Mislite da će sustav biti zauvijek dobrovoljan? Pa, vrlo teško…pogotovo s obzirom na činjenicu da je čitav niz zemalja pokrenuo probne procese uvođenja digitalnog novčanika, kao što je to Austrija i Velika Britanija, pa i Ukrajina.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
provjeri.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button