Vjera

Talijanski egzorcist tvrdi ako činimo ove stvari Sotona nas se boji i izbjegava nas

Talijanski egzorcist je dobivao ove citate od samog đavla prilikom egzorcizama. Pogledajte što Sotona ne može smisliti! Ako to činite znate da ste na pravome putu! Navedeni citati proizašli su iz knjige Katehaza Sotone, talijanskog egzorciste Pellegrina Ernettija koji ih je godinama prikupljao iz usta samog Sotone.

Ispovijed…kojeg li glupog iznašašća:
Koliko mi zla zadaje… čini da trpim…Krv onog vašeg lažnog Boga… ta Krv koja me gnječi… uništava… pere vaše duše i čini da bježim…(strašno plačno zavijanje!)… Ta Krv, ta Krv…to je moja najstrašnija muka… ali sam ipak našao svećenike koji više ne vjeruju u ispovijed i šalju kršćane da u grijehu prime onog krivog Boga… Dobro, dobro… izvrsni su…Koliko li svetogrđa time postižem, prenio je talijanski egzorcist Ernetti riječi Sotone.

Gozba
(sv.Misa) na kojoj blagujete Tijelo i Krv onog Raspetoga, kojeg sam ja ubio…Tu se nalazim razoružan…Nemam više snage za borbu…Oni koji se hrane tim Tijelom i koji piju tu Krv postaju veoma snažni protiv mene, postaju nepobjedivi pred mojim lukavim zavođenjima i napastovanjima; izgledaju razliciti od ostalih, kao da imaju neko posebno svjetlo i veoma brzo shvaćanje…; odmah me prepoznaju i udaljuju se od mene i tjeraju me kao da sam pas…

Kakve li žalosti i boli imati posla s tim kanibalima…(jauci plača!)… Ali ja ih divlje progonim… i toliki idu blagovati tu Hostiju u grijehu… Hahaha! Kojeg li zadovoljstva…kojeg li veselja…Mrze svoga Boga i blaguju ga, hahaha! To je moja pobjeda… pobjeda…hura…hura!…, prenio je talijanski egzorcist Ernetti riječi Sotone.

Klanjanje komadu kruha-Euharistiji
Kako su bezumni oni koji gube sate i sate, danju i noću, na koljenima, klanjajući se komadiću kruha skrivenom u kutijici na oltaru, od onog vašeg krivog Boga (misli se na sat klanjanja)! Koliko me razbjesnjuju te osobe! Uništavaju mi sva djela koja postižem po tolikim svetogrđima, kršćana, svećenika, redovnica i biskupa…Koliko li svetogrđa trajno žanjem…to je moja neprestana pobjeda…Ali kolike li boli… kolikog li bijesa…ta nerazumna klanjanja…!, prenio je talijanski egzorcist Ernetti riječi Sotone.

Talijanski egzorcist – sotona mrzi Ružarij (krunicu)


To pokvareno i trulo oruđe one Žene tamo… To je za mene kao čekić koji mi cijepa glavu … ahiiiii! To je izum krivih kršćana koji me ne slušaju, i zbog toga slijede onu ženetinu! To su krivi, lažni… Umjesto da slušaju mene koji vladam nad čitavim svijetom, ti krivi kršćani idu se moliti onoj ženetini, mojoj prvoj neprijateljici, s tim sredstvom… Ah koliko mi boli uzrokuju… (jecaji placa)…, prenio je talijanski egzorcist Ernetti riječi Sotone.

Marijina ukazanja:

Najveće zlo ovog vremena za mene su neprestane prisutnosti (ukazanja) ove ženetine… po čitavom svijetu… To je za mene najveće zlo ovoga vremena… U svim se narodima ukazuje i progoni me otimajući iz mojih ruku tolike duše… tisuće i tisuće… da bi slušali njezine krive poruke…Na sreću me brane biskupi i moji svećenici koji ne vjeruju toj prezrivoj Ženi…Ne vjeruju i tako unose pometnju… O dobri, dobri
su ti moji apostoli hereze … hahaha!…, prenio je egzorcist Ernetti riječi Sotone.

Magareća poslušnost onom čovjeku obučenom u bijelom:
Ali ono što me najviše uništava je magareća poslušnost onom čovjeku, obučenom u bijelo (Papa), koji zapovijeda u ime lažnog otkupitelja i vašeg lažnog spasitelja…Kojih li magaraca… ovaca…kunića… ! Slušati jednog čovjeka koji ljubi onu ženetinu tamo… koja me oduvijek progoni…Kakve li sramote… To uništava moje kraljevstvo… Ali ja sam podigao na stotine svećenika, fratara, teologa i biskupa koji su s njim na ratnoj nozi… To je rat bez granica protiv onog bijelog slamnatog pajaca…

Ja ću pobijediti, ja ću pobijediti… hahaha! Učinit ću da umre, da bude ubijen… Strašno će završiti… Mrze ga moji sljedbenici, tog Poljaka koji ljubi onu ženetinu tamo… koji širi Ružarij (Krunicu) one prezrive Žene, kao njezine najomiljenije molitve… Kojeg li bijednika… kojeg li magarca…mene gazi… mene gazi… ohohohohohoh (plačno zavijanje)… !, prenio je talijanski egzorcist Ernetti riječi Sotone.

Talijanski ezorcist: strogi kontemplativni redovi

Talijanski egzorcist Život u Karmelu – nutarnja molitva i kontemplacija | Duhovnost
redovnice u klauzuri

Mnoge mi brige zadaju sluškinjice s ovijenom glavom koje napuštaju sve i sva da se zatvore u četiri zida, žrtvujući sve što je lijepo i dobro radi onog Boga kojega sam samo ja uspio pobijediti…Danju i noću mrtve se bdjenjima i postovima…ne govore slobodno bilo gdje i bilo kada… šutljive su… mole… pjevaju… Da moram ih doista uništiti… jer se nadasve bojim tih zatvorenih redovnica… strašno se bojim… ! One su moji najstrašniji i najopremljeniji neprijatelji… grabe mi iz ruku mnogo duša obaju spolova, svake klase i položaja… Kakve li strašne neprijateljice…

Kada počnu moliti za obraćenje neke duše da mi je istrgnu, više nikako ne popuštaju… nikako… nikako… Ako li pri tome nisu dostatne duge i iscrpljujuće molitve njihovom Krivom Raspetom Bogu, čije «zaručnice» se bez stida nazivaju, tada započinju s iscrpljujućim pokorama svake vrste… Kakvih li neprijateljica … kakvih li vojnika prve jurišne bojne… ! Pokušavao sam toliko puta da smanjim zvanja za taj glupi život… ali nažalost do sada nisam uspio. Te ženice su još odviše glupe i tupe, makar su mnogo puta čak doktorirale i dipIomirale… Kakvih li neprijateljica…!, prenio je egzorcist Ernetti riječi Sotone.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button