Izbor uredništvaVideo

Ostanete li danas doma predali ste vlastitu slobodu i slobodu vaše djece!

Ostanete li danas doma predali ste vlastitu slobodu!!! Teška su vremena. Život na kakav smo navikli potpuno se promijenio, doslovno preko noći.

Vlada Republike Hrvatske je protuustavno i protuzakonito u potpunosti prepustila slobodu svojih građana u ruke protuzakonitog parapolitičkog fašističkog tijela „Stožera civilne zaštite“, a koji postupno uvodi protuustavnu i protuzakonitu obvezu posjedovanja covid-potvrda za gotovo sve sfere našeg života.

Cilj je već dobro poznat, a to je „procjepljenje“ svog stanovništva, što je samo dio monstruoznog totalitarističkog i depopulacijskog plana svjetske elite za postizanjem potpune kontrole nad preostalim čovječanstvom svijeta. Za sve one koji se budu protivili ovom planu, pripremljena je potpuna izolacija i isključenje iz društvenog života.

Mnogobrojni naši sugrađani naivno su prihvatili igru koju su pripremili zlotvori, primajući u svoje tijelo injekciju nepoznatog kemijskog sastava, nadajući se i vjerujući da je jedino tako moguće vratiti stari način života.

Dobar dio njih sada postaje svjestan da su prevareni, jer i sami vide da nema kraja nametnutoj nam tiraniji, te da se „sloboda“ može kupiti jedino i isključivo potpunom predajom vlastitog tijela mračnoj strani, a što se očituje u stalnom i neprekidnom procesu docjepljivanja.

Zločinci na vlasti će, budite sigurni, sve jače upirati prstom u necijepljene, nastojeći okriviti njih za to što se poslušni i cijepljeni ne mogu vratiti normalnom životu. Logike, naravno, tu nema. Jer ako je cjepivo djelotvorno, onda necijepljeni ne mogu predstavljati nikakvu opasnost za cijepljene, a ako nije djelotvorno postavlja se pitanje zašto se ljude uopće prisiljava na cijepljenje. Na ovu temu smo ionako previše teksta ispisali u našim člancima, daljnja razrada nema smisla. Tko je shvatio, shvatio je…

Najnovije mjere potpuno otkrivaju svoju zločinačku namjeru i svrhu, a to je da se radi jedino i isključivo o ucjeni i pritisku na necijepljene da pokleknu i prime injekciju. Potpuno se izgubila dimenzija zaštite zdravlja. Sjećate se, ovdje se tobože radi o zaštiti zdravlja i spriječavanju širenja virusa!

Od kada je najavljeno uvođenje covid potvrda ne prestaju prosvjedi revoltiranih građana, koji ustaju u znak protesta protiv uvođenja zdravstvenog fašizma u društvo. Mediji nas ignoriraju i iskrivljuju sliku samih prosvjeda, ismijavajući prosvjednike, dok u isto vrijeme lažno predstavljaju kako je „glatko“ prošla implementacija covid potvrda. Sve je to laž!

slobodu
Budite dio naroda koji će reći NE! NE fašizmu covid potvrda!

Sigurno ste čuli i mnoge komentare kako se prosvjedima ne može ništa postići i da je to samo uzaludan trud. Ne slušajte ovakve glasove!

Prosvjedi su neophodni jer stvaraju opipljivu sliku o snazi naroda i budite sigurni da Plenkoviću i njegovoj ekipi nije svejedno vidi li okupljanje 1000 ili 100 000 ljudi. Ovi prosvjedi pretaču se u njihovim glavama u čisti strah, a što je veća masovnost prosvjeda, njihov strah je veći. Čovjek koji je u strahu više ne može racionalno razmišljati i djelovati i polako počinje gubiti konce iz ruku.

Upravo zato je bitno da u subotu 20.11.2021. godine u 15 sati dođete na dogovorene lokacije u glavnom gradu Hrvatske i pridružite se, prema najavama, jednom od najvećih prosvjeda u modernoj povijesti Hrvatske! Jer situacija nije onakva kakvu vam je mediji prezentiraju! IMA NADE!

Budite dio naroda koji će reći NE! NE covid-potvrdama!

Ostanete li doma predali ste vlastitu slobodu i slobodu vaše djece!!!!

Ako je ikada bilo potrebno da dijelite neki apel, onda je to sada! PODIJELI!!!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
provjeri.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button