Domovina

Građani naše Hrvatske imaju pravo na – istinu. Dobiti sve točne informacije i tada moraju donijeti odluku o svom životu

GRAĐANI HRVATSKE imaju pravo i u ovim teškim trenutcima COVID krize – biti slobodni ljudi. Ne vjerujem u mač, ne vjerujem u agresiju. Ali, vjerujem da mirni otpor – može slomiti okove koji se nameću.

Neće nas slomiti! Kada bi me zarobili neki zločesti ljudi i postavili me pred zid i rekli mi da će mi uzeti život ako izdam svoje ideale – ja bi im se – nasmijao. Pogledao bi ih u lice i – nasmijao bi im se. Jer, radije živjeti hrabar i ponosan i najkraće, nego živjeti stotine godina kao kukavica. Ovim riječima započeo je Marin Miletić još jednu svoju odličnu objavu na društvenim mrežama. Objavu prenosimo u cijelosti:

Radije biti tu sekundu hrabar – nego li svako jutro kada se pogledam u ogledalo – da se sramim sam sebe jer nisam ostao vjeran svojoj savjesti. Nikada neću izdati vlastite ideale.

Svi znamo:

Građani naše Hrvatske imaju pravo na - istinu. Dobiti sve točne informacije i tada moraju donijeti odluku o svom životu
www.crodex.net

Plenković i njegov politički Stožer NAMJERNO održavaju ovo stanje krize oko COVID-a. Da Plenković želi idući tjedan završiti sve: organizirao bi posebnu skrb starijim, bolesnima, starcima po domovima i pretilima. Odmah bi ukinuo COVID potvrde koje DIREKTNO šire zarazu po rizičnim skupinama preko prijenosnika koji su se cijepili. Preuzeo bi apsolutno svu odgovornost za sve nuspojave cijepljenja i smrti od cijepljenja, a ljudima bi osigurao odmah i sva moralno čista cjepiva poput Curevaca, Valneve i Sinopharma.

Ljudima bi sve objasnio i pustio da budu slobodni odlučiti. Testirali bi SVE – cijepljene i necijepljene na ulazima u ustanove gdje su rizične skupine. Ljude se prisiljava i UCJENJUJE. U kockarnice ovaj Stožer dopušta, u kladionice i šoping centre bez potvrde. Učitelje se tjera na cijepljenje. Kao i državne službenike i sve ostale. Oduzima se sloboda, a nitkone želi preuzeti odgovornost.

Što učiniti?

Sindikat hrvatskih učitelja prosvjedom traži sklapanje kolektivnog ugovora  — eZadar.hr

Sindikati učitelja koji NEĆE stati uz zaštitu učitelja neka se raspuste. Odmah neka se raspuste. Učitelji, jako vas je puno. Pokrenuo se novi sindikat, čekaju se papiri, koji će podignuti mnoge tužbe. Isto tako, tražite HITAN sastanak sa svojim povjerenicima, šaljite mailove u središnjice. Smisao sindikata je da štiti svoje učitelje. Ako to neće raditi – izađite svi iz sindikata, uđite svi u novi koji će imati svrhu. Sindikati imaju mnogo novca od vas, neka rade svoj posao ili neka nestanu.

Važno je umrežavanje. Mnoge smo povezali. Sada treba još snažnije. Vatrogasci, sportaši, učitelji, radnici, profesori, zdravstveni djelatnici, odgajatelji, pokrenuta je i nova krovna udruga studenata koja će okupljati sve studente u BORBI za slobodu.

Plenković i politički Stožer namjerno rade podjelu. Ubacit će svoje igrače, ekipu. Radit će namjerno razdor. Ali, vi samo pozitiva, samo ljubav, samo osmijeh i glavu gore. Može se, vjerujte mi, može se ovako: mirno i u ljubavi potaknuti promjene i da mjerodavni uvide da teško griješe i da se poprave. Sve ove organizacije će se umrežiti u jedno veliko tijelo koje će koordinirati sve akcije. To su neka moja osobna razmišljanja koja imam kroz iskustvo vođenja i kroz molitvu.

Ne vjerujem u mač, ne vjerujem u agresiju. Ali, vjerujem da mirni otpor – može slomiti okove koji se nameću. Građani Hrvatske imaju pravo i u ovim teškim trenutcima COVID krize – biti slobodni ljudi.

Građani naše Hrvatske imaju pravo na – istinu. Dobiti sve točne informacije, sva uputstva. I tada moraju moći sami donijeti odluku o svom životu.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button