Ljepota i zdravlje

Istraživanje – višak smrtnosti u Europi: više doza mRNA terapije – veći rizik za infekciju!

Gordan Lauc objava:

Veliko istraživanje provedeno na Cleveland Clinic potvrdilo je da mRNA boosteri imaju negativan efekt na zaštitu od infekcije SARS-CoV-2 virusom. Analizirali su 45,000 ljudi i trend je vrlo jasan: što je više doza mRNA terapije, to je veći rizik za infekciju.

Treba biti otvoren i jasno reći da još uvijek vrlo slabo razumijemo imunologiju. Iako ne razumijemo zašto, sada znamo da mRNA terapija nije cjepivo i da ne daje dugoročnu (čak niti srednjoročnu) zaštitu. Možda se radi o pogrešnoj glikozilaciji protutijela, no još uvijek nismo sigurni. Upravo radimo velika istraživanja na tu temu pa ćemo uskoro znati više (inače ta istraživanja financiramo vlastitim sredstvima, jer nitko ne želi financirati istraživanja koja bi otkrila mane mRNA terapije).

Poveznica na cjeloviti rad je ovdje.

Opis fotografije nije dostupan.
Slika: Hrvatska je jedna od rijetkih zemalja u kojima je višak smrtnosti u 2022. godini veći od viška smrtnosti u 2021., što je tužno, zaključuje Gordan Lauc / Foto: Facebook

Analiza viška smrtnosti u Europi tijekom pandemije

Nacionalni ured za statistiku Ujedinjene Kraljevine objavio je vrlo opsežnu analizu viška smrtnosti u Europi tijekom pandemije. Za detalje analize pogledajte poveznicu ovdje, objavljuje Gordan Lauc.

Ako gledate prvu pandemijsku godinu (od siječnja 2020 do 18. lipnja 2021. godine) koja je na slici prikazana sivim kružićima, Hrvatska je s 3,6% viška smrtnosti bila jedna od najuspješnijih zemalja u Europi. U tom periodu Bugarska je imala 14.1, Poljska 15.3, Slovačka 11,1, Češka 13,8, Slovenija 6,8, Italija 6,6, Engleska 6,3 itd. U tom periodu sam imao značajan utjecaj na odluke vezane s odgovorom na pandemiju i ponosan sam na svoju ulogu u tome. Zahvaljujući tome što smo spriječili lobiste covid-kartela da nam nametnu „stroge mjere“, izbjegli smo njihove brojne negativne posljedice i smrtnost je zbog toga bila manja.

Nažalost na jesen 2021. godine lobisti pandemijske mafije su nam uspjeli nametnuti covid-propusnice koje su izravno krive za velik broj smrti u bolnicama, budući da se cijepljeni zdravstveni djelatnici nisu trebali testirati i unosili su virus u najranjiviju populaciju. Zbog toga smo postali jedna od rijetkih zemalja u kojima je višak smrtnosti u 2022. godini veći od viška smrtnosti u 2021., što je tužno.

Gledano kumulativno, Hrvatska opet ima znatno manju smrtnost od usporedivih zemalja (prema BDP-u), no šteta je što smo pokvarili vrlo uspješnu 2021. godinu. Već na jesen 2021. godine bilo je jasno da smo otišli u krivom smjeru i ja osobno u tome više nisam želio sudjelovati.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button