Domovina

OD SUTRA HRVATSKA DRŽAVA POČINJE PLAĆATI AGRESORE?

”Danas je vladajuća većina odbila sve moje amandmane vezane za Zakon o civilnim žrtvama rata. Sada je sve jasno za koga je ovaj Zakon napisan. Napisan je za Draganu Jeckov i Milorada Pupovca da na teret hrvatskog proračuna proguraju agresore koji su palili i uništavali Hrvatsku. HDZ se totalno razotkrio! Sutra je glasovanje o Zakonu o civilnim žrtvama rata i sutra kada bude izglasan agresorima nikada više nećemo moći ukinuti prava koja će dobiti ovim Zakonom. Sramota!” piše Stipe Mlinarić Ćipe u svojoj objavi na Facebooku.

Mlinarić je zatražio povlačenje zakona i ponovio da u Hrvatskoj ne postoji registar agresora i pomagača. Domovinski pokret podnio je amandmane na zakon o civilnim stradalnicima kojima se traži da se iz prava proisteklih iz toga zakona izuzmu oni koji su sudjelovali u agresiji na Hrvatsku.

Državni tajnik u Ministarstvu hrvatskih branitelja Darko Nekić odbio je sve amandmane koje je podnio Domovinski pokret, kao i one koje su podnijeli Klub zeleno-lijevog bloka, Klub Mosta te zastupnici SDP-a i Hrvatskih suverenista. Odbijeni su i svi amandmani na Zakon o hrvatskim braniteljima. Mlinarić je poručio vladajućima u RH da ih može biti sram.

U nastavku pogledajte njegovo današnje izlaganje i sukob sa vladajućim u Saboru:

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button