Domovina

NENAD BAKIĆ: Ceci je TOLIKO popularan – Evidentno se na njegovu pojavu BACAJU NOVCI u programu HTV-a!

KAKO SE BACAJU NOVCI POREZNIH OBVEZNIKA – Zašto ne koristiti ChatGPT? Samo naravno luditi nove generacije će se buniti, ‘jer što će onda raditi ovakvi ljudi’.

Dakle imamo jednog od najneuspješnijih hvatskih znanstvenika koji se predstavlja kao ‘popularizator’ ali mu emisija o znanosti u prime time nacionalne TV ima u prosjeku oko 4900 gledatelja (valjda starci koji su zaboravili ugasiti TV) i on je kao jedan od glavnih koronaša bio turbo prisutan u svim medijima.

K tome je u upravnom vijeću najveće znanstvene institucije. I lažno se predstavlja kao skeptik iako se čini da je dogmat, sudeći po načinu na koji predstavlja koronaške teze, vrijeđa ljude koji se ne slažu s njime i blokirao je valjda pola Facebooka.

Taj brand koristi gura svoju koronašku agendu na Facebooku. Facebook mu je potpuno važan, bavi se i prodajom knjiga i majica koje promoviraju njegove statuse na FB. Na još jedan traktat dobije 16 (šesnaest) lajkova u 2 sata. Valjda ono baš oni koji moraju iz njegove sekte. Facebook je najvažnija medijska platforma u RH. Moje objave, iako mi je račun ograničen lažnim prijavama, imaju oko 50.000 pregleda.

Istovremeno, video koji se sprda s njime tako da doslovno samo navodi njegove citate ima 250.000 pregleda.

Znači taj tip je TOLIKO popularan. Evidentno se na njegovu pojavu BACAJU NOVCI u programu HTV. Zamislite da u prime time bude netko tko zaista zna promovirati i popularizirati znanost, a ne je depopularizirati.

Po mom sudu, ovaj bi posao daleko bolje i jeftinije, a bez iritiranje javnosti, obavljao ChatGPT. Samo naravno luditi nove generacije će se buniti, ‘jer što će onda raditi ovakvi ljudi’.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button