Magazin

Thompsonov tim uzvraća RTL-ovki Derifaj: “Opet laže i te laži ponavlja preko većine medija u nadi kako bi te laži postale istina”

Nakon objave da RTL-ova novinarka priprema kaznenu prijavu protiv Marka Perkovića Thompsona i urednika njegove Facebook stranice zbog prijetećih poruka na Facebooku, (“ako nije poticao, onda u najmanju ruku nije spriječio da se novinarka vrijeđa i otvoreno zaziva fizičke napade na nju“), reagiralo je uredništvo Facebook stranice Marka Perkovića Thompsona.

[NAPADAJU TA SLUGANSKA PERA]

“Triput slaži istina ne važi” Danka Derifaj opet laže i te laži ponavlja preko većine medija u nadi kako bi te laži postale istina. I nakon što je neovlašteno preko skala i preskakanjem zida ograđenog dijela povrijedila dom Marka Perkovića i isprepadala njegovu djecu, ona pokušava ispasti žrtva, (kao u Gloriji, a znamo kako je prošla od njihovih čitatelja).

Na Facebook stranici Marka Perkovića Thompsona nije bila niti jedna, a kamoli na stotine prijetnji upućenih bilo kome pa tako niti Danki Derifaj, a pogotovo nije bila niti jedna prijetnja smrću kako to ona tvrdi, niti bi mi to dozvolili.

Novinarka Danka Derifaj pokušava svoje nedjelo ispeglati preko medija ali neuspješno, pa tako spominje i kako Thompsonove djece tada nije bilo u kući, a da su zavjese na Thompsonovom stanu bile navučene.

Naravno da su djeca bila u kući i naravno da je Thompsonov sin pozvao mamu koja je zvala policiju kao što je istina i da zavjese nisu bile navučene što se vidi i na njihovoj snimci prikazanoj u RTL-ovoj emisiji. Zašto dotična novinarka sve vidi drugačije od onoga što jeste, pa čak sve i do zavjesa, ne treba nam nagađati, dobila je kako ona kaže “novinarski zadatak”.

Administratori Thompsonove stranice su ponosni na preko 266 tisuća njegovih pratitelja, a još više su ponosni na njihove komentare jer se ne daju isprovocirati osobama poput Danke Derifaj. Naravno, uvijek ima padobranaca iz društva dotične novinarke koji pokušavaju podmetnuti ali njih UVIJEK SPREMNI dočekamo.” navode na stranici Marka Perkovića Thompsona

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button