DomovinaZanimljivosti

BUJICA: Kako je Bujanec osramotio Stankovića i preoteo mu ‘ekskluzivnog’ gosta

Bujica večeras ugošćuje svog prvog gosta u novoj sezoni! Prvi gost, ekskluzivno s Cetinja – Milorad Popović!”, poručuje Velimir Bujanec, urednik i voditelj vrlo popularne emisije Bujica Z1 televizije

Bujanec ugošćuje nagrađivanog crnogorskog književnika i izdavača, predsjednika Crnogorskog društva nezavisnih književnika dva dana prije HRT-ovog Aleksandra Stankovića, urednika i voditelja emisije Nedjeljom u dva.

BUJICA: Kako je Bujanec osramotio Stankovića i preoteo mu ‘ekskluzivnog’ gosta

U Bujici je večeras prvi gost, ekskluzivno s Cetinja – Milorad Popović!

“Večeras kreće nova sezona Bujice: Prvi gost, ekskluzivno s Cetinja – Milorad Popović!”, poručuje Velimir Bujanec, urednik i voditelj vrlo popularne emisije Bujica Z1 televizije, koji ugošćuje nagrađivanog crnogorskog književnika i izdavača, predsjednika Crnogorskog društva nezavisnih književnika dva dana prije HRT-ovog Aleksandra Stankovića, urednika i voditelja emisije Nedjeljom u dva.

nedjeljom u dva, facebook

“Zbog izvanredne situacije u Crnoj Gori, susjednoj zemlji koja je na rubu građanskog rata, nakon dramatičnih zbivanja na Cetinju, u zagrebačkom studiju Z1 televizije, u prvoj Bujici nove sezone, ekskluzivno gostuje – Milorad Popović, predsjednik Crnogorskog društva nezavisnih književnika!”, ističe Bujica.

“Početak nove sezone Bujice najavljen je za ponedjeljak, 13. rujna ove godine, međutim, zbog burnih događaja i velikog interesa gledatelja u Hrvatskoj, ali i šire, zbog stotina poziva, mailova i poruka, kojima smo doslovce bili bombardirani proteklih dana, odlučili smo s novom sezonom krenuti nekoliko dana ranije – u petak 10. rujna 2021. godine, s početkom u 20:05.

Večeras u Bujici možete pogledati što gospodin Popović iz prve ruke kaže o desantu na Cetinje, incidentima u režiji SPC-a, kako gleda na odnose Hrvatske i Crne Gore, što misli o Porfiriju i njegovom zagrebačkom kružoku, a što o ‘srpskom svetu’ i novoj velikosrpskoj agresiji koju predvode Vučić, Vulin i vrh SPC-a. Milorad Popović 90-ih se žestoko protivio agresiji na Republiku Hrvatsku, a ratne godine proveo je u egzilu u Zagrebu.
BUJICA JE NA PROGRAMU VEČERAS U 20:05!

Pratite nas na Z1 televiziji, partnerskim platformama i televizijama u Domovini, BiH i iseljeništvu. Sezona 2021./2022. je trinaesta odkako se emitira Bujica, a do sada je snimljeno ukupno 1.625 emisija…”, poručuje ekipa emisije Bujica.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button