Domovina

Hrvati poniženi u Nu2. Zamislite da je 1992. na HRT-u gostovao Milošević! 

Nakon odgledane emisje u Nu2 definitivno se može reći da USKOK itekako ima što raditi na HRT-u. Definitivno se radi o plaćenoj emisiji, s pripremljenim pitanjima danima gostu, režiranom nastupu, i s dvije glavne točke. Točki u kojoj Komšić briljira, drži lekciju , i u samoj završnici petominutni osobni P.R.

Gostovanje Željka Komšića u emisiji Nu2 za portal Bild.ba prokomentirao je politički aktivist Marijan Knezović.

Netko ozbiljno trguje javnim utjecajem nečeg što je u vlasništvu hrvatskog naroda. I uzima silnu lovu na tome

Snimka zaslona

Hrvati iz BiH su danas opet poniženi, u emisiji Nu2, u prime terminu Hrvatske radiotelevizije.

Nevjerojatno je da osoba koja dva desetljeća vrši političku, verbalnu i društvenu agresiju prema velikoj većini Hrvata u BiH. Kao nagradu ta ista osoba dobije pozornicu na kojoj Hrvate opet proglašava naprijateljima.

Zamislimo da je 1992. godine netko na HRT-u davao prostor tadašnjem najvećem neprijatelju Hrvata – Slobodanu Miloševiću.

Padale bi glave. Danas ne padaju glave, ali padaju maske”, rekao nam je Knezović.

Njegova politika je, kaže on, bliža sultanatu u Turskoj negoj Finskoj i zapadu.

“Komšić kaže kako će Turska vjerojatno blokirati ulazak Finske u NATO i kako njima to ne odgovara.

Ali odmah u istoj rečenici tvrdi kako Turci ne blokiraju BiH i kako imaju sjajnu suradnju. Pa naravno da je tako, u BiH je sve točno onako kako Turci žele da bude, a u Finskoj nije.

Dakle, kao što je i sam riječima pokazao, ne vode nas politike kao njegova bliže demokratskoj Finskoj već nas itekako približavaju sultanatu s prijestolnicom u Ankari”, ocijenio je Knezović.

Komšić je kršten!

Prokomentirao je i Komšićevu izjavu da je kršten.

“S druge strane, čak je bilo i lijepo vidjeti Komšića kako priznaje kako u 12 godina mandata nije učinio ništa ali kako će se opet kandidirati.

Čini se kako je počeo uviđati koliko je nesposoban, a to je uvijek i kod svakoga za pohvalu.

Komšić je rekao i jednu stvar za koju sam uvjeren da je točna, a to je prognoza kako Dragan Čović jedva čeka uletiti u vlast, s više ili manje uvjeta, prvom prigodom.

To je drugi par rukava i odgovor zašto Komšić s ostatkom velikobošnjačkih nacionalista može politički penetrirati u Hrvate već desetljećima.

To će tako biti sve dok politički „zaštitnici“ Hrvata u BiH dijele lovu iz javnih poduzeća i osiguravaju si mirnu starost u stanovima po Makarskoj i Zagrebu.

Kaže Komšić kako je kršten. E, pa, neka mu Bog oprosti, jer mi nećemo oprostiti nikome da u 2022. godini iz centra Zagreba prijeti Hrvatima u BiH slanjem tenkova kao što su tenkove na nas i naše institucije slali i dvijetisućitih, a upravo je time zaprijetio Komšić.

Živimo u drukčijim vremenima, da Hrvatima netko pošalje derutne tenkove sa zahrđalim gusjenicama, uvjeren sam da bi i mi nekom poslali višenamjenske borbene zrakoplove.

Hrvati su kroz povijest ionako pokazali kako više od njega i njemu sličnih “vole miris napalma ujutro”, zaključio je Knezović.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button