MagazinZanimljivosti

Najbolji dio dodjele Oscara je intervju Ashley Graham i Hugha Granta: “Koji kralj”

HUGH Grant oduševio je mnoge gledatelje Oscara nakon razgovora s manekenkom Ashley Graham. Graham je intervjuirala ”raspoloženog” glumca na “crvenom” tepihu prije same dodjele, a on se nije ni trudio sakriti koliko mu se ne da odgovarati na glupa pitanja.

Sve je počelo s ”nesporazumom” na početku razgovora. Manekenka je britanskog glumca pitala što mu je najdraži dio dodjele. “Fascinantno je to. Cijelo čovječanstvo je tu. To je Sajam taštine (op.a. Vanity Fair)”, rekao je sarkastično Hugh Grant.

Međutim, manekenka na to nadovezala na popularni oskarovski party koji organizira magazin Vanity Fair. “Da, Vanity Fair je glavni događaj, tamo se moramo opustiti i zabaviti”, odgovorila mu je. Hugh je tu, izgleda, izgubio svu volju.

“Navijate li večeras za nekoga?”, pitala ga je dalje Ashley. “Za nikoga posebno”, odgovorio je on nezainteresirano.

Zatim ga je pitala “što nosi na dodjeli”. “Odijelo”, odgovorio joj je on. Ashley ja to pokušala okrenuti na šalu pa ga je pitala tko je skrojio odijelo. “Ne mogu se sjetiti tko je krojač”, odbrusio je on.

Pokušala je zatim okrenuti sve na film Glass Onion: A Knives Out Mystery. Pitala ga je kako mu je bilo glumiti u tom filmu. “Jedva da sam i glumio, pojavljujem se na tri sekunde”, rekao je dalje Grant. “Ok, ali… Zabavio si se”, nastavila je očajna manekenka. “Umalo”, odbrusio je Hugh Grant vrteći glavom i radeći grimase.

Intervju je oduševio mnoge koji kao i Hugh Grant smatraju da je dodjela Oscara postala pravi Sajam taštine u kojem je bitnije tko kakvu haljinu ili odijelo netko nosi.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button