Domovina

Miro Bulj će u Sinju iduće izbore dobiti preko 70% glasova svojih sugrađana. Evo zašto!

Za vrijeme pandemije, kada su se svi bojali svoje sjene, Miro Bulj je proglasio Grad Sinj slobodnom zonom, najnormalnije se moglo svuda bez covid potvrde, a naknadno je i Sud presudio u korist toga

Dok mediji i raznorazni “stručljaci” koji se slučajno pojavljuju u emisijama učestalo tvrde kako je oporba nesposobna i nemoćna postoji jedan čovjek i jedan grad koji sve te njihove tvrdnje pobija. Naravno, radi se o Miri Bulju i njegovom Sinju.

Miro je osebujan lik, ima specifičnu komunikaciju, ne bježi od sebe i drži do svoga. Baš zbog toga, mediji ga, baš kao i danas, bombardiraju raznoraznim karikaturama, pošalicama i šalama kojima po tko zna koji put banaliziraju stvarnost i guraju svoju agendu koja više ne prolazi. Miro će u Sinju iduće izbore dobiti preko 70% glasova svojih sugrađana, i to ne zbog mudrovanja i polemiziranja već zbog konkretnih stvari koje je učinio.

Oporba u Saboru može predlagati, može nuditi rješenja koja nitko neće prihvatiti, može se žaliti i raditi press konferencije na kojima ukazuje na ono što ne valja. Više od toga jednostavno ne može, ne postoje ti mehanizmi. O narodu, ljudima, odnosno biračima ovisi hoće li oporbi dati priliku kakvu je dobio Miro Bulj.

Za vrijeme pandemije, kada su se svi bojali svoje sjene, čovjek je proglasio Grad Sinj slobodnom zonom, najnormalnije se moglo svuda bez covid potvrde, a naknadno je i Sud presudio u korist toga. Miro je otvorio nekoliko vrtića u Sinju, a nedavno su vrtići postali besplatni za svu djecu (a ne samo onu rođenu do 1.10.), raste broj poduzetnika, firmi, raste broj zaposlenih. Ljudi osjetno bolje žive i to govore i pred kamerama, ne boje se više. Sinj se probudio zato što je “nesposobnoj i nemoćnoj” oporbi pružio priliku, dao im alate u ruke. HDZ u Sinju više nikada neće biti na vlasti.

Osim toga, Miru sada posprdno prozivaju zbog organiziranja “narodne straže” koju je organizirao ne zato što mu se to sviđa, već zato što Vlada ne čini ništa kako bi zaštitila hrvatske granice. Čovjek jednostavno koristi sve one mehanizme koje može, kako bi poništio katastrofalno djelovanje Vlade RH.

Izvor: Ivan Vidović

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button