Vijesti

Miro Bulj sutra dokazuje na sudu da je notorni S. Mesić – elementarna nepogoda

Sinjski gradonačelnik Miro Bulj (MOST) objavljuje na svom Facebook profilu: Sutra me očekuje suđenje sa Stjepanom Mesićem na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu. Mesić me tužio zbog izjave da je on elementarna nepogoda i krivokletnik za hrvatski narod!

Sutra ću te tvrdnje i dokazati, a za svjedoke sam predložio Vladimira Šeksa, jer je kao predsjednik Sabora surađivao s Mesićem koji je tada bio predsjednik države, zatim Josipa Manolića, bliskog Mesićevog suradnika, Tomislava Karamarka, Mesićevog savjetnika za nacionalnu sigurnost, Marijanu Petir, glasnogovornicu Mesićeve predsjedničke kampanje 2005., Davora Božinovića, nekadašnjeg predstojnika Mesićevog ureda i neovisnog povjesničara Josipa Jurčevića.

Osim toga, tražit ću da se preslušaju na sudu i tonski i video zapisi iz kojih je vidljivo da govorim istinu i da je Mesić zaista elementarna nepogoda, jer je dijelio hrvatski narod u najtežim vremenima velikosrpske agresije, a danas je promijenio ploču.

Podsjećamo, doduše nevezano sa ovaj konkretan spor, ali znakovitu malo znanu i vrlo zanemarenu vijest i dokument, o tome da je Dunja Mesić, kćer S. Mesića, navodno, osoba sa popisa tajnih računa objavljenih još 2016.g., sa saldom računa od čak 12.814.200,00 EUR (slovima: dvanaestmilijunaiosmstotisuća eura)!? (slika dolje), a prema dokumentaciji Raiffeisen-Landesbank Steiermark AG iz koje se vidi koliko su poznate osobe imale novaca na računima u toj banci. 2011.godine.

Iako, je dokument iz 2011.g. sigurni smo da je ostalo do sada nešto da se i Miro naplati, a može Mesić potražiti i one čekove što su se zagubili nakon njegovog ustašovanja po Austraiji 1990-tih – o čemu više ovdje i video.

Mesić

Podsjećamo, riječ je o službenom dopisu Markusa Maira, tadašenjeg generalnog direktora Raiffeisen-Landesbank Steiermark AG, Agenciji za nadzor financijskog tržišta (FMA), odnosno njihovom Odjelu za prevenciju pranja novca i financiranje terorizma. U Hrvatsku je dokument dospio upravo preko FMA – agencije koja je istraživala pranje novca, kako je 2016.g. prenio maxportal.

Zahtjev je generalnom direktoru Raiffeisen grupe Markusu Mairu uputio Martina Andexlinger 17. lipnja 2011. godine, a Mair 5. srpnja 2011. godine šalje popis Hrvata koji su 30. lipnja 2011. godine na štednim računima kod RBA Grupe imali milijunske iznose.

Ovaj dokument je, kako se tada neslužbeno objavilo, stajao više godina u sefu poznatog policijskog načelnika u Zagrebu (za nadzor i ucjene političkih elita po tko zna čijim interesima i nalozima).

Na popisu Hrvata koji su  30. lipnja 2011. godine imali više od milijun eura nalazi se 186 osoba, a ukupni iznos veći je od pola milijarde eura!!?

U dopisu nije navedeno kako su vlasnici računa došli do novca, a za neke vlasnike poznato nam je da su u toj banci podigli kredit. (Super, eto fizička osoba će vraćati milijunske kredite – od plaće valjda – moš´ mislit).

Kako je ovaj kapital mogao nastati možete više pročitati ovdje (o pljačkaškim operacijama bivših komunističkih elita čiji krvni i /ili ideološki nasljednici do dan danas upravljaju Hrvatskom, a običan narod preko granice, a 3.000+ hrvatskih branitelja…).

graz 1
rba 1
rba 3
GRAZ SUKI
Izvor: https://www.maxportal.hr/vijesti/dunja-mesic-na-tajnom-racunu-u-austriji-ima-12-milijuna-i-814-tisuca-eura/

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button