Vijesti

Cijepljeni glasnogovornik Vlade Marko Milić pozitivan na koronavirus

Glasnogovornik Vlade Marko Milić pozitivan je na koronavirus te će ostati u samoizolaciji, obavljati svoje dužnosti od kuće te slijediti upute liječnika i epidemiologa, rečeno je u ponedjeljak Hini iz Vlade.

“S obzirom da je proteklih dana razvio kašalj i druge simptome bolesti COVID-19, glasnogovornik Vlade Milić testirao se danas na prisutnost koronavirusa. Nalaz se pokazao pozitivnim”, naveli su iz Vlade.

Dodaje se da je glasnogovornik Milić cijepljen s dvije doze i booster dozom i za razliku od svojih necijepljenih kolega Marko Milić je mogao slobodno širiti virus u javnim institucijama pa i bolnicama ako je pratio svoga šefa u obilasku bolničkih odjela.

“Podsjećamo da nijedno od cjepiva ne štiti 100 posto od mogućnosti zaraze, pa tako ni u slučaju cijepljenja protiv bolesti COVID-19. Cjepivo učinkovito štiti od težih oblika i ishoda bolesti”, poručili su iz Vlade pa se nadamo da će se glasnogovornik Milić brzo opraviti i neće imati teže oblike bolesti.

Kada je liberal.hr pisao da i cijepljeni šire zarazu i da covid potvrde nemaju smisla, Milić je poručivao da im ne vjerujemo !

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button