Domovina

Milanović: Pitam kada će DORH istražiti Banožića?

Ne utječe Plenković na “neovisnu” DORH i na glavnu državnu odvjetnicu Zlatu Hrvoj Šipek, ma kakvi, samo potiče Zlatu da hrabro konzumira svoju “neovisnost”.

Plenković se opet nemušto i jadno trudio objasniti zašto je telefonom zvao “neovisnu” DORH-ovu glavnu državnu odvjetnicu Zlatu Hrvoj Šipek.

Kaže, zvao je da je upita zašto ona, takva “neovisna”, trpi pritiske i zašto ne reagira na moje tvrdnje? Jer, za njega je pritisak kada ja upozorim da mu u Vladi sjedi dokazani kriminalac i pozovem da se istraže njegove nekretninske muljaže.

Milanović: Ne utječe Plenković na Zlatu i postupke DORH-a, ma kakvi!

Snimka zaslona

Nije prošlo ni 24 sata, kad evo javila se “neovisna” državna odvjetnica Zlata i izdala priopćenje o svojoj “neovisnosti”. Ne utječe Plenković na nju i postupke DORH-a, ma kakvi, samo potiče Zlatu da hrabro konzumira svoju “neovisnost”.

I da šuti i da ne radi svoj posao.

Po okušanoj metodi, kao što Hrvate u BiH hrani političkim apaurinima kako bi im sedirao političku svijest, tako i glavnu državnu odvjetnicu Plenković sedira povremenim telefonskim pozivima.

Uspješno, na žalost.

Pa zato opet javno pitam – kada će DORH istražiti dokazane kriminalne nekretninske poslove Marija Banožića, zaštitnika pljačkaša državne imovine?

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button