Domovina

Pupovčeve Novosti su diverzantska medijsko-teoristička skupina na tragu Labradora i Opere!

Pupovčeve Novosti nisu novinarstvo niti su zbog toga osnovane,to je diverzantska medijsko-teoristička skupina na tragu Labradora i Opere!

Velikosrpske Pupovčeve Novosti, glasilo koje ima više novinara nego čitatelja ili glasilo koje ne čitaju ni oni koji pišu u njemu, sada kada su raskrinkane kao ekspozitura velikosrpske politike i medijsko četničko gnijezdo glumataju žrtvu, cvile i jauču na sve strane i traže potporu nekih novinarskih udruženja na Balkanu i šire.

Prozivaju Domovinski pokret da je odgovoran za navodnu hajku protiv Novosti. Sve što ponavljaju o DP-u od prve do zadnje riječi je laž, utuživa dakako kada ta bagra ne bi uživala status privilegirane u hrvatskome političkome i pravosudnome prostoru.

Opet stvaraju situaciju obrnutoga fašizma. Kako bi skrenuli pozornost sa sebe i činjenice da oni permanentno fašistički truju međunacionalne odnose u Hrvatskoj, huškaju Srbe na Hrvatsku i hrvatski narod, izvrću povijest i demoniziraju sve što je hrvatsko, veličaju jugosrpske koljače i rehabilitiraju sve što je okupacijsko-jugoslavensko, sve to zlo koje njih definira jednostavno pripisuju drugima i nama koji s pravom pitamo sljedeće:

Zašto Plenković otima Hrvatima 600 tisuća eura godišnje i daje ga tim velikosrpskim parazitima koji vode specijalni rat protiv Hrvatske i hrvatskoga naroda zagovarajući krv, nož, žicu, požar i smrt Hrvatskoj i hrvatskome narodu.

Takvi su već izazvali 90-ih krvavi rat u Hrvatskoj, traže ga opet ne mireći se s porazom.

To što rade u Pupovčevim Novostima nije nikakvo novinarstvo,. Hrvati moraju znati da oni nisu zbog novinarstva, čitatelja i srpske manjine ni osnovani, ni plaćeni. Oni su diverzantska terorističko-medijska skupina na tragu zloglasnih planova Opera i Labrador iz 90-ih.

Ostracizam je jedino rješenje za one koji zagovaraju takvu politiku, svidjelo se to nekomu ili ne.

Izvor: Ivica Marijačić

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button